Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaisyhtiö rymistelee Virossa: Avaa uuden huoneistohotellin legendaarisen Olümpia-hotellin naapuriin – kortteliin nousee 28-kerroksinen tornitalo

Suomalainen huoneistohotelleihin keskittynyt hotelliyhtiö Bob W avaa Tallinnan uuden hotellin. Asiasta uutisoi Postimees-lehti.

Huoneistohotelli, jossa on 58 huonetta, sijaitsee uudessa Arter-korttelissa Liivalaia- ja Juhkentali-katujen kulmauksessa, vastapäätä aikanaan Moskovan olympialaisia varten rakennettua Olümpia-hotellia.

Arter-kortteli koostuu kolmesta 28-, 15- ja 9-kerroksista rakennuksesta ja niitä yhdistävästä keskusrakennuksesta, jossa on 470 pysäköintipaikkaa käsittävä parkkihalli, autopesula sekä Viron suurin 100-paikkainen sisäpyöräparkki sekä pyörien pesu- ja huoltotilat.

Koko korttelissa on 29 000 neliömetriä toimistotiloja ja 6 000 neliömetriä erilaisia ravintola- ja palvelutiloja. Korkeimman, 28-kerroksisen rakennuksen huipulle tulee myös ravintola. Korttelin pitäisi valmistua loppuvuodesta 2024.

Bob W osti äskettäin virolaisen kilpailijansa ja kasvaa kaupan myötä majoituspalveluiden markkinajohtajaksi Virossa.