Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoolainen kyläkauppa saa uudet kauppiaat vuodenvaihteessa – "Meidät löytää helposti kassalta tai hyllyjen välistä", pariskunta lupaa

K-Market Kalajärvellä aloittaa uudet kauppiaat. Kauppakeskus Liilan K-Market kauppiaat Otto ja Tea Arosilta aloittavat Kalajärvellä vuodenvaihteessa.

– Olemme jo pitkään seuranneet Kalajärven kauppaa ja aluetta, koska asummehan itsekin hyvin lähellä, pariskunta kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

Nykyinen kauppias Ville Kiuru on tehnyt heidän mukaan hyvää työtä.

– Kauppa, henkilökunta ja asiakkaat vaikuttavat mahtavilta, joten uuteen kauppaan siirtyminen tuntuu meistä oikein mukavalta, haastavista ajoista huolimatta.

K-Market Kalajärvi on pariskunnan mielestä aito espoolainen kyläkauppa.

– Juuri sellainen, jossa haluamme itsekin toimia. Suuria muutoksia ei ole tiedossa, mutta meidät tuntien, keksimme varmasti kaikenlaista. Olemme läsnä asiakkaidemme arjessa ja meidät löytää helposti kassalta tai hyllyjen välistä, he lupaavat.

Kauppiaspariskunta tiedostaa, että asiakkaat arvostavat sitä, että valikoimista löytyy sekä premiumia että edullisempia tuotteita. He aikovat lisätä edullisempien tuotteiden valikoimaa, jotta jokaiselle löytyy sopivan hintainen ostoskori.

Vastuullisuus on tiedotteen mukaan kiinteä osa K-Market Kalajärven, kauppiaiden, Keskon arkea – ja arvoja.

– Pyrimme jatkuvasti vähentämään hävikkiä, mutta sitä syntyy aina väistämättä. Hävikki lahjoitetaan apua tarvitseville, kuten tähänkin asti. Me olemme aina halunneet suosia mahdollisimman paikallisia toimittajia. Se on mielestämme vastuullisuutta parhaimmillaan.

Arosillat ovat toimineet nykyisessä kaupassaan, K-Market Liilassa noin kaksi vuotta kauppiaina. Otto Arosilta suoritti K-ryhmän kauppiaskoulutukseen kuuluvan kauppaharjoittelun Lähderannan K-Supermarketissa ja Laaksolahden K-Marketissa.

Hänen vaimonsa Tea työskenteli saman aikaisesti Lähderannan K-Supermarketissa ja valmistui kauppiasyrittäjäksi. Tea Arosillalla on pitkä ja vahva työhistoria taloushallinnon ja konsultoinnin puolelta.

Otto Arosilta on työskennellyt ennen kauppiasuraansa myynnin ja markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä.

– Sitten heräsi kutsumus ja halu siirtyä päivittäistavarakaupan puolelle ja yrittäjäksi.

Arosiltojen perheeseen kuuluu kaksi teiniä, joilla on jo vahva kokemus kaupassa työskentelystä.

– He tulevat olemaan osa Kalajärven kauppiasperhettä. Yhteistä aikaa vietetään mökillä Savossa, merellä veneillen tai mahdollisuuksien mukaan Lapissa.