Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen suurin tet-jakso alkaa – Näin nuoret hakeutuvat nyt työelämään

Ensi viikolla järjestettävään Suomen ja maailman suurimpaan etä-Tet-jaksoon osallistuu tuhansia nuoria ympäri Suomen.

Viikon mittaisen digiyhteyksillä toteutettavan työelämään tutustumisjakson aikana nuoret tutustuvat kuuden eri alan työllistymismahdollisuuksiin, yrityksiin ja urapolkuihin.

Talous ja nuoret -tulevaisuusraportti-tutkimuksen mukaan 60 prosenttia nuorista haluaisi, että kouluissa kerrottaisiin enemmän työelämästä.

Maailman suurin etä-tet vastaa nuorten toiveeseen työelämäkasvatuksesta ja pyrkii samalla vahvistamaan nuorten tulevaisuuden uskoa mahdollistamalla ensimmäiset, myönteiset työelämäkokemukset kaikille.

Maailman suurimman etä-tetin järjestävät yhteistyössä Talous ja nuoret TAT, Energiateollisuus, Finanssiala, Kaupan liitto, Kemianteollisuus, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa sekä Palvelualojen työnantajat Palta.

Yhteistyön tavoitteena on huolehtia siitä, että nuoret uskaltavat suunnitella omaa tulevaisuuttaan, lisätä yhteistyötä koulujen ja työelämän välillä sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa työelämästä ja yhteiskunnasta.