Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

AP: Posti kadotti naisen osoitteen

Vikatilanne Postin järjestelmässä aiheutti lokakuussa melkoisen sotkun riihimäkeläiselle perheenäidille, jonka osoite lakkasi kokonaan olemasta, kertoo Aamuposti.

Lehden mukaan vyyhti alkoi, kun perheen tytär teki muuttoilmoituksen Turkuun. Jonkin aikaa tämän jälkeen tytär kertoi, että äidin posti on alkanut tulla hänelle.

Soitettuaan Postin palvelunumeroon äiti sai selville, että hänellä ei ole enää osoitetta Suomessa. Posti perusteli tilannetta digitaalisella vialla.

Äiti kertoo, että tilanne oli kuin rinnakkaistodellisuudesta. Postin virkailija ehdotti korjauskeinoksi ensin postin jakokieltoa tyttären osoitteeseen, mitä äiti piti kummallisena.

Seuraava neuvo oli tehdä osoitteenmuutos netissä, mutta järjestelmä ei sellaista sallinut.

Seuraavaksi nainen kääntyi kotikaupunkinsa Posti-toimiston puoleen. Nyt useiden viikkojen jälkeen tilanne vaikuttaa korjaantuneen. Naisen mukaan hän ei ole saanut selitystä Postilta.

– Kyllä sitä ymmärtää, että virheitä voi tapahtua. Mutta jos ajattelee normifirmaa, silloin pahoitellaan, että näin on käynyt ja korjataan tilanne mahdollisimman nopeasti. Mutta nyt ei puhettakaan!

– Joskus ennen vanhaan Posti oli niin luotettava ja oli mukavat, tutut postinkantajat.