Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensin tehtiin pop-musiikkia 1997, nyt ollaan popmuseossa vuonna 2022 – Neljä Baritonia tekee paluun

Vuonna 1998 erittäin menestyneen Pop-musiikkia -singlen julkaissut Neljä Baritonia tekee paluun. Ryhmä koostuu aikakautensa suosituista laulajista: Ilkka Alanko, Ismo Alanko, Kalle Ahola ja A.W. Yrjänä. Kaikki olivat omien yhtyeidensä kanssa suosion huipulla vuonna 1997, jolloin kyseinen single julkaistiin.

Nyt Baritonit tekevät paluun. Neljä Ruusua -yhtye julkaisee juhlalevyn, joka sisältää myös muiden tekemiä versioita yhtyeen kappaleista. Yksi niistä on Pop-Museo ja sama nelikko on asialla versioimassa. Ilkka Alanko on yhtyeen laulaja.

– Kun mietittiin artisteja, jostain syystä Ismo Alanko tuli melko alkumetreillä mieleen, ja siitä aasinsiltana Neljä Baritonia. Edellisestä Baritoni-julkaisusta onkin jo vierähtänyt 25 vuotta, jotenka olisikohan korkea aika julkaista jotain? Popmuseo, mikä täydellinen match, tähän jos saisi herrat messiin niin huhhuh! Ismo sanoi jees, Aki joo, ja Kalle kyllä, Ilkka Alanko sanoo tiedotteessa.

Nimeä 40 kantavalla juhlalevyllä ovat mukana lisäksi muun muassa Portion Boys, Anssi Kela ja Jyrki 69.