Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

10 euron artesaanipizzoja myyvä pizzeria painaa lisää kaasua – uusi piste myös Espooseen

Pääkaupunkiseudun pizzabisnestä ravisteleva Pikku Napoli laajentaa toimialuettaan.

Yritys kertoi keskiviikkona avaavansa pikavauhtia kaksi uutta toimipaikkaa. Uusi ravintola avataan vielä marraskuun lopulla Helsingin Punavuoreen ja lisäksi uudentyyppinen noutopizzeria kauppakeskus Lippulaivaan Espoonlahteen.

Pikku Napoli avasi ensimmäisen ravintolansa lokakuussa kauppakeskus Triplaan Pasilassa. Se nousi heti otsikoihin ilmoittamalla myyvänsä jopa 10 euron artesaanipizzaa.

– Meissä kaikissa asuu pieni häirikkö ja me päätimme tehdä huippuunsa hiottuja napolilaistyylisiä pizzoja niin halvalla kuin mahdollista, Pizza Napolia pyörittävän We Are Groupin toimitusjohtaja Anders Westerholm kertoi tuolloin tiedotteessa.

Triplassa sijaitseva Pikku Napoli on ollut yrityksen mukaan avauksesta lähtien lähes päivittäin täynnä. Hyvä startti on innostanut laajentamaan ketjua pikavauhdilla.

Yritys mainostaa artesaanipizzojaan "kaupungin edullisimmaksi". Hintaa on painettu alas menoja karsimassa.

– Ravintolaan ei oteta pöytävarauksia, sekä ruoka- että juomalista on pidetty lyhyenä ja tilaukset tehdään tiskiltä, kuvailee Westerholm tiedotteessa.

Lippulaivassa uusi pizzeria tulee K-Supermarketin sisään.

Se poikkeaa Helsingin ravintoloista, sillä se tarjoaa pizzaa ainoastaan mukaan otettavaksi.

Ruokakaupan sisällä toimivasta Pikku Napolista pizzat tilataan ostoksille saavuttaessa ja noudetaan pizzojen valmistuttua.

Pikku Napolin Head of Concept Hanna Riihimäki sanoo, että tällainen "grocerant-ravintola" kaupan sisällä häivyttää rajoja siitä, miten ravintolat perinteisesti toimivat.

– Me haluamme kokeilla erilaisia liiketoimintamalleja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman laajasti, Riihimäki kuvailee tiedotteessa.

Pikku Napolin takana on Sushibar+Wine, Story, BangBang BBQ ja Vin-Vin -ravintoloista tuttu ravintolakonserni We Are Group.