Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maailmankuulu akrobaattiryhmä siirtyi luistimille – show tulee Espooseen

Maailmalla laajaa mainetta saanut Cirque Du Soleil -akrobaattiryhmä tuo uuden shownsa Espoon Metro Areenalle ensi keväänä.

Crystal-nimeä kantava show sisältää sekä taitoluistelua ja vauhdikasta extreme-luistelua. Esitys on kiertänyt maailmalla vuodesta 2017 ja sen on nähnyt noin kaksi miljoonaa ihmistä.

Crystal on Cirque du Soleilin 42. luomus ja yhtiön ensimmäinen akrobaattinen esitys jäällä.

Se on myös ensimmäinen ohjelma, joka yhdistää useita remasteroituja popkappaleita, kuten Beyoncén, U2:n ja Sian biisejä.

– Crystal on täynnä ensimmäisiä kertoja Cirque du Soleilille. Esitys on auttanut muuttamaan näkökulmaamme tapoihin, joilla sirkustaidetta voidaan kehittää. Se on maaginen tarina, joka herää henkiin jäällä, kuvailee Crystalin taiteellinen johtaja Robert Tannion tiedotteessa.

Perinteisiä sirkuslajekaan ei ole unohdettu, vaan mukana on muun muassa trapetsi, ilmahihnat, jongleeraus ja käsin tasapainottaminen – kaikki jäällä päällä.

Metro Areenalla järjestetään yhteensä seitsemän eri näytöstä 16.–19.3.2023. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina Ticketmasterissa.