Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ralf Holm on vuoden Valopilkku – "Asettuu osaksi jatkumoa, jonka lepuskilaiset kuvaajat aloittivat jo sata vuotta sitten"

Leppävaaralainen kuvaaja Ralf Holm on vuoden 2022 Leppävaaran Valopilkku.

Valinnan tehneen Leppävaara-seuran mukaan Holm on vuosikymmenien ajan dokumentoinut Leppävaaraa kuvina ja videoina, jotka hän on jakanut kaikkien iloksi.

– Ralfilla on silmää ja taitoa tallentaa hetken kauneus ja erityisyys. Tässä hän asettuu osaksi sitä pitkää jatkumoa, jonka lepuskilaiset kuvaajat aloittivat jo sata vuotta sitten, seura perustelee valintaa.

Tunnustus luovutettiin Ralf Holmille lauantaina 3. joulukuuta Leppävaaran Gallerian ala-aulassa pidetyssä joulunavaustapahtumassa.

Leppävaara-seura on jakanut Valopilkku-palkintoa vuodesta 2000. Valinnalla halutaan kiinnittää huomiota kaupunkielämän viihtyisyyteen sekä palkita henkilöitä, yhteisöjä tai ilmiöitä, jotka ovat edesauttaneet myönteistä kaupunkielämää Leppävaarassa.

Ralf Holmin kuvia ja videoita löytyy Instagramista, Twitteristä, YouTubesta jawww.lepuski.fi sekä raittikarnevaalit.fi-sivustoilta.

Holm kertoo, että kamera on kulkenut hänen taskussaan aina, ja sittemmin varustukseen on tullut mukaan myös pieni videokamera.

Omalla YouTube-kanavallaan (The RGH Experience) Holm dokumentoi paitsi Leppävaaran, myös pääkaupunkiseudun muita tapahtumia.

Holmin lapsuudenkoti oli Kauniaisissa. Espoossa hän on asunut Tapiolassa, Rastaalassa ja Kivenlahdessa sekä Leppävaaraan vuodesta 2000.

– Lepuskista en muuttaisi enää pois, hän sanoo.