Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan kuva: Iso kuplahalli "katosi" myrskyssä – pelastuslaitos kiittää varovaisia autoilijoita

Espoonlahden urheilupuiston kuplahalli romahti kasaan lumimyrskyssä maanantaina.

Hallin "katoamisen" pani merkille muun muassa espoolainen Sirpa Hakanen, joka kuvasi ikkunastaan poikkeuksellisen näyn maanantai-iltana.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta kerrottiin Iltalehdelle, että halli romahti iltapäivällä, kun hallin katolla oli lumenpudottajia.

– Toisesta päästä oli lähtenyt putoamaan iso kasa lunta, seassa todennäköisesti myös jäätä, vs. paloesimies Rainer Dahlqvist kertoi Iltalehdelle.

Lumenpudottajat putosivat hallin mukana maahan, ja toinen heistä loukkasi lievästi selkänsä. Dahlqvistin mukaan oli onni onnettomuudessa, ettei tilanteessa käynyt pahemmin.

Tiistaiaamuna Espoossa sattui toinen henkilövahinkoja aiheuttanut turma, kun henkilöauto ja pakettiauto kolaroivat Matalajärventiellä.

Ilta-Sanomien mukaan pakettiauton kuljettaja ja henkilöauton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat vakavasti, kertoi päivystävä palomestari Kalle Ristola Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Matalajärventie kulkee Pohjois-Espoossa Kehä III:n myötäisesti.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos kertoi aamulla, että sen alueella on maanantain ja tiistaiaamun välillä vajaat 20 lumimyrskyyn liittyvää tehtävää.

Viikonloppuna säästä johtuvia vahingontorjuntatehtäviä oli noin 130.

– Kiitämme kaikkia keliolosuhteiden huomioimisesta ja maltillisesta ajosta liikenteessä! Lumentulo jatkuu. Ajetaan edelleen varovasti ja muistetaan turvavälit,Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos kommentoi Twitterissä