Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lippulaivaan kaksi uutta liikettä heti alkuvuodesta – metro näkyy jo kävijämäärissä

Espoonlahden kauppakeskus Lippulaivassa avaa kaksi uutta liikettä heti alkuvuodesta.

Nuorille suunnattu vaateketju Sinsay avaa ovensa 26. tammikuuta. Alkuvuodesta Lippulaivassa avaa myös monesta muusta kauppakeskuksesta tuttu kodintekstiiliketju Hemtex.

Sinsayn myymälä on kooltaan noin 900 neliötä ja sieltä löytyy myös sisustustuotteita sekä kosmetiikkaa.

Ketju on Suomessa uusi tulokas ja Lippulaivan myymälä on Espoon ensimmäinen. Sinsaylla on myymälät myös Pasilan Triplassa ja Vantaan Jumbossa. Sinsay-brändi kuuluu puolalaiseen LPP Groupiin, joka on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Sillä on yli 1700 liikettä lähes 40 maassa ympäri maailmaa.

Joulukuun alussa avautunut metro on kauppakeskuksen omistavan Cityconin mukaan tuonut Lippulaivaan runsaasti uusia asiakkaita.

– Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme uusia liikkeitä jo heti alkuvuoden aikana ja voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmalla tarjonnalla. Lippulaiva on pääsemässä täyteen toimintaansa metron avauduttua, kun myös uusi bussiterminaali saadaan käyttöön, toteaa tiedotteessa Cityconin keskuspäällikkö Karoliina Hurmerinta.