Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-supermarket haastaa Lidlin pizzoilla Espoossa – uuden kaupan sisällä 24-paikkainen paikallinen ravintola

Espoon keskuksen alueen palvelut paranevat, kun Mikkelään avataan uusi K-supermarket.

K-supermarket Kunkku avaa ovensa huomenna perjantaina 30. joulukuuta Kehä III:n vieressä, osoitteessa Teirinsyrjä 2b, kertoo Kesko tiedotteessa.

Myös kilpailu alueella kiristyy, sillä aivan vieressä sijaitsevat Mikkelän Lidl ja Burger King.

Uusi K-supermarket Kunkku tarjoaa myös espoolaisen klassikon Halmeen leipomon jauholeipomon sekä ravintolapalveluita.

Kaupan sisällä on 24-paikkainen ravintola, joka tarjoaa yhdessä muun muassa pizzoistaan tunnetun ravintola Fat Lizardin kanssa kehitettyjä pizzoja. Pizzojen reseptit on kehitetty yhdessä Fat Lizardin kanssa ja pizzat valmistetaan alusta alkaen kaupassa.

Lisäksi tarjolla on arkipäivisin lämmin lounas seisovasta pöydästä sekä brunssi viikonloppuisin.

Kauppias Kenneth Broströmin mukaan täysmittaiset ravintolat ovat K-supermarketeissa vielä melko harvinaisia.

– Kaupan vaikutusalueen asiakasprofiilin ja datan pohjalta näimme kuitenkin potentiaalia ravintolapalveluiden tarjoamiselle. Lisäksi naapuriin tulevan Onnisen yritysasiakkaat hyötyvät varmasti hyvästä lounastarjonnasta, kertoo Boström tiedotteessa.

Samalle tontille aukeaa keväällä myös Onninen Mega Express -myymälä, joka palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita. Tiedotteen mukaan uusi myymälä on yksi ketjun suurimmista ja palvelee LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisia sekä infrarakentajia.

K-ryhmä on avannut kuluvan vuoden aikana pääkaupunkiseudulle viisi uutta ruokakauppaa, joista kolme on sijoittunut Espooseen.

– Kauppapaikkaverkoston kehittäminen jatkuu myös alkavana vuonna lukuisten uusien kauppojen ja nykyisten kauppojen uudistusten muodossa, kertoo tiedotteessa Keskon aluejohtaja Mika Sivula.

K-supermarket Kunkku työllistää 30 kaupan ja ravintola-alan ammattilaista. Kaupassa on myös pakettiautomaatit ja vuodenvaihteen jälkeen avautuu verkkokauppa noutomahdollisuudella.

Pysäköintialueella on ympäri vuorokauden käytettävissä olevia sähköauton latauspisteitä.