Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoon kultahammasrannikko saa uuden ruokakaupan – näin tuunattu Alepa-myymälä aikoo erottua kilpailussa

S-ryhmä avaa uuden Alepa-ruokakaupan Espoon Westendiin ensi torstaina.

Kauppa avataan lähes samalle paikalle, jossa sijaitsi Westedin vanha Alepa. Uusi kauppa on kuitenkin edeltäjäänsä suurempi, ja myös valikoiman luvataan olevan aiempaa isompi.

Valikoimaa on suunnattu alueen asukkaille sopivaksi. Erikoisuuksiin kuuluu kattaus liha- ja äyriäispakasteita vastaamaan vaativammankin kokkaajan tarpeisiin.

– Uusi Alepa Westend on asuinalueen oma täyden palvelun lähikauppa, jossa asiakkaat saavat helposti ja nopeasti tehtyä ostokset niin arkeen kuin juhlaan, S-ryhmä kuvailee tiedotteessa.

Kaupassa voi hoitaa postipakettien noudon tai napata mukaan lämpimiä juomia sekä puuro- ja nuudelitarpeita.

Valikoimaan kuuluu myös mehukone, runsas paistopiste sekä pikakassat.

Vanha Alepa lopetti toimintansa 2020, kun Westendin liikekeskus purettiin.

Uuden myymälän myötä ruokakaupan kilpailutilanne kiristyy. Westendiläisten rahoista kilpailevat jatkossa myös K-Market Sorsakivi Toppelundissa sekä Tapiolan alueen ruokakaupat.

Myyntipinta-alaa uudessa kaupassa on lähes 360 neliömetriä, joka on noin 150 neliötä enemmän kuin aiemmin.

Kauppa sijaitsee Westendintiellä uuden kerrostalorakennuksen kivijalassa. Myymälää luotsaa myymäläpäällikkö Salla Kääriäinen.

– Olen todella onnekas, että saan avata Alepa Westendin ovet kolmisen vuotta vanhan myymälän sulkeutumisen jälkeen. Haluamme kuunnella herkällä korvalla asukkaiden toiveita sekä rakentaa kaupasta asiakkaidemme näköisen.

Westendin Alepa avataan torstaina 19. tammikuuta kello 10. Avajaisissa on kakkukahvit ja ilmapallojen jakoa lapsille.