Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Euroopassa 6,99 euroa ja sama tuote Suomessa 9,99 euroa – uuden ketjun hinnat löivät Eevan ällikällä

Asiakas oudoksuu uuden puolalaisketjun hintoja. Näille on johtajan mukaan hyvä syy.

Kauppakeskus Jumbon uuden Sinsay-vaatemyymälän hinnat hämmästyttävät asiakasta.

Länsiväylän sisarlehden Vantaan Sanomien haastattelema Eeva ihmettelee, miksi liikkeen myymiin vaatteisiin merkitty Suomi-hinta on kalliimpi kuin hintalapussa lukeva eurohinta.

Eeva lähetti toimitukselle kuvan vaatteesta, jonka hintalappuun on kirjattu yleiseksi eurohinnaksi 6,99 euroa. Päälle on liimattu tarra, jossa Suomi-hinnaksi on ilmoitettu 9,99 euroa.

– Vaatteet kuulemma tulevat Puolasta, ja hinta korjataan Suomessa tarralla. En tiedä, onko tämä muualla yleinen toimintatapa, mutta kuluttajaa viilataan tässä linssiin hinnan osalta. Miksi edullisempi hinta on jätetty kuluttajalle selkeästi näkyviin? Eeva kritisoi Vantaan Sanomien haastattelussa.

Puolalaisesta Sinsay-ketjusta vastaavan LPP Finland Oy:n operatiivinen johtaja Seija Leppihalme sanoo, että hinnoittelun taustalla on perusteltu syy.

– Olemme asettaneet joillekin tuotteillemme uuden hinnan jatkuvasti muuttuvan taloudellisen tilanteen vuoksi.

Leppihalmeen mukaan hintamuutokset pyritään tekemään mahdollisimman vähäisiksi. Hän kertoo, että moniin Puolan keskusvaraston tuotteisiin on painettu hintalappuja ”hyvin varhaisessa vaiheessa”, ja siksi ”vanha ja virheellinen hinta on jouduttu vaihtamaan”.

– Asiakaspalvelumme päivittää myymälöihin saapuvat tuotteet aina uusilla hinnoilla. Tällainen on paljon ympäristöystävällisempää, sillä meidän ei tarvitse tulostaa kokonaan uutta hintalappua.

Sinsay-ketju on ilmoittanut avaavansa uuden liikkeen Espoossa. Liike tulee kauppakeskus Lippulaivaan Espoonlahteen.