Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaisten suosima olutbaari avasi uudessa paikassa Tallinnassa – erikoisuutena olut, jolla on tuoreustakuu

Oluenystävien odotus on palkittu, sillä suosittu, viime vuoden helmikuussa Tallinnassa ovensa sulkenut Pudel Baar on avattu uudestaan.

Tammikuun alussa uudestaan avautunut olutravintola sijaitsee nyt Telliskiven Depoon alueella, Sveta baarin ja ravintola Peatuksen naapurissa.

Uuden ravintolan erikoisuus on Cask ale -hana eli käsipumpulla ilman ponneaineita annosteltava olut. Kyseessä on koko Viron ensimmäinen tällainen hana.

Cask ale -oluen ravintolalle valmisti Thornbridge Brewery. Cask ale -oluen luonteen vuoksi se on juotava kolmen päivän sisällä valmistumisesta. Puudel Baarin avajaisiltana sen asiakkaat joivatkin noin kaksi tynnyrillistä eli 140 tuoppia cask ale olutta.

Pudel Baar joutui sulkemaan ovensa viime vuonna, koska sen vuokranantaja irtisanoi baarin vuokrasopimuksen lähes kymmenen vuoden jälkeen. Paikka on ollut suomalaistenkin matkailijoiden suosiossa.

Pudel Baar oli F-Hoone-ravintolan jälkeen yksi ensimmäisistä paikoista, jotka avattiin Telliskiven luovassa keskuksessa kymmenisen vuotta sitten. Silloin alueella oli pääasiassa hylättyjä neuvostoaikaisia tehdasrakennuksia.