Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Piinaava tilanne Hesburger-ravintolassa: Ovet säpissä yli kuukauden

Hesburger-ravintolaa jäytää pitkäkestoinen jyrsijäongelma Vantaalla.

Länsiväylän sisarlehti Vantaan Sanomat kertoo, että kauppakeskus Tikkurissa sijaitseva Hesburger on kiinni jyrsijäongelman takia ainakin 28. tammikuuta saakka.

Hesburgerin viestintäpäällikkö Petteri Pohjonen kertoo, että jyrsijätorjunta on ravintolassa yhä käynnissä.

Ketju on ilmoittanut ravintolan poikkeuksellisista aukioloajoista myös verkkosivuillaan. Päätöstä siitä, milloin ruokapaikka voidaan taas avata asiakkaille, ei ole tehty.

– Avaamme ovet, kun jyrsijätilanne on kauppakeskuksella hallinnassa, Pohjonen summaa.

Tikkurin Hesburgerissa havaittiin jyrsijäongelma joulukuussa. Vantaan Sanomat kertoi verkkosivuillaan 19. joulukuuta, että Hesburger oli tuolloin jo toistamiseen kiinni jyrsijähavaintojen takia. Siitä lähtien ravintola on ollut kiinni.

Vantaan terveystarkastajat tarkastivat kauppakeskuksen 19. joulukuuta, mutta muissa elintarvikehuoneistoissa ei tehty havaintoja hiiristä ja rotista tai niiden jäljistä.

Tikkurin omistajaa edustavan Mrec Investment Management Oy:n kiinteistövarainhoitaja Tatu Widerholm kertoi joulukuussa, että Tikkurin toiminta jatkuu muuten normaalisti, mutta Hesburger on kiinni niin kauan kuin tilanne vaatii.