Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neljä vuotta tien laidassa rikkinäisenä seissyt sähkökaappi hirvittää Espoossa – "Kiinnostaa kyllä paikallisia pikkupoikia"

Rikkinäinen sähkökaappi Vanhan-Mankkaantien ja Seilimäen risteyksessä Espoossa huolestuttaa Länsiväylän lukijaa.

Lukijan mukaan teiden risteyksessä, liikenneympyrän kohdalla, oleva sähkökaappi odottanut korjausta jo neljä vuotta.

– Aura rikkoi keväällä 2019 sähkökaapin, ja siitä lähtien aina tähän päivään on odoteltu korjausta. Rikkinäinen sähkökaappi kiinnostaa kyllä paikallisia pikkupoikia, jotka tikuilla tutkivat kaapin sisältöä, lukija kertoo.

Länsiväylä selvitti asiaa, ja ilmeni, että kaappi kuuluu Espoon kaupungille, ja kaupunki on tilannut sen korjauksen sopimusurakoitsijaltaan.

– Kyseessä on telekaapeli ja keskuksessa ei ole jännitettä. Näin ollen sivullisille ei ole aiheutunut vaaraa, kertoo projektipäällikkö Ilmo Uusivirta Suomen Energia-Urakointi Oy:sta.

Uusivirran mukaan Suomen Energia-Urakointi tekee tämän tyyppisiä korjaustöitä kaupungille toimeksiannoista.

Miksi korjaustyö on jäänyt tekemättä?

– Kohteelle on annettu ensiapu toimeksiannon yhteydessä, jolloin todettiin, että kaikki toimii normaalisti, eikä siitä aiheudu sivullisille vaaraa. Haitta on ollut ainoastaan kosmeettinen, jonka vuoksi vaihto on valitettavasti venynyt, Uusivirta vastaa.

Milloin rikkinäinen kaappi korjataan?

– Kohde on nyt palautettu työohjelmaan, ja kaivutöitten takia arvioitu kesto noin yksi kuukausi.