Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Väkivallanteko keskellä päivää – useille ihmisille vammoja Masalassa, kolme otettiin kiinni

Kirkkonummen Masalassa tapahtui tiistaina iltapäivällä väkivallanteko, jossa usea ihminen sai vammoja, kertoo Länsi-Uudemaan poliisi.

Poliisin mukaan ulkona tapahtuneessa keskinäisessä välienselvittelyssä oli useampia osallisia ja he saivat sai jonkinasteisia vammoja.

Tapahtuma-aika oli poliisiin mukaan noin kello 15.

Pian tekojen jälkeen otettiin kiinni kolme ihmistä. Tilanne ei aiheuttanut poliisin mukaan vaaraa sivullisille, eikä poliisin esimerkiksi tarvinnut rajoittaa alueella liikkumista.

Länsiväylän tietojen mukaan väkivallanteko aiheutti ison poliisioperaation, ja tilannetta selvittämässä oli silminnäkijän mukaan myös erikoisvarustettuja joukkoja. Poliisin lisäksi paikalla oli runsaasti pelastushenkilökuntaa.

Helsingin poliisin johtokeskus vahvisti aiemmin Ilta-Sanomille, että Masalassa oli poliisitehtävä tiistaina.

– Siellä on ollut jonkinlainen puukotustilanne, johtokeskuksen viestinnästä kerrottiin IS:lle.

Länsiväylän tiedon mukaan tekopaikka on lähellä uutta Joo-urheiluareenaa.

Länsi-Uudenmaan poliisi on tapauksesta vielä vaitonainen.

– Tapahtuneen esitutkinta on alussa, ja kaikkia tapahtuman osallisia ei ole vielä tavoitettu. Tästä tutkinnallisesta syystä poliisi ei tässä vaiheessa kerro asiasta yksityiskohtaisemmin. Poliisi tiedottaa tapahtuneesta mahdollisesti esitutkinnan edettyä.