Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viime kesänä läpimurron tehnyt festari lupaa melkoiset retrobileet Espoossa – "Tavoitteena 30 000 kävijää"

Viime kesänä Espoossa ensi kertaa järjestetty Tapiola Festivaali aikoo kasvaa entistä suuremmaksi.

Festari julkaisi keskiviikkona uusia esiintyjiä, ja joukossa ovat nyt kovat dance-artistit, kuten Haddaway, Günther ja 2 Unlimited.

Elektroninen tanssimusiikki on ollut viime vuosina nousukierteessä, ja tähän retrobuumiin Espoossa tarjoiltiin lääkettä jo viime kesän festareilla.

Tulevana kesänä tanssikansaa liikuttavat Tapiola Festivaaleilla muun muassa DJ Sash!, Basic Element, Mr President, Mighty44, Waldo’s People, E-Rotic ja Aikakone.

Tapahtuman promoottori, Loud N' Liven Kalle Keskinen sanoo tiedotteessa, että Tapiola Festivaalin tavoitteena on saada kahtena päivänä paikalle 30 000 kävijää.

Tapahtuma levittäytyy nyt entistäkin suurempana, kun kaksi päälavaa ja retrolava saavat seurakseen uuden neljännen lavan.

Kotimaisista rock- ja pop-artisteista Tapiolaan saapuvat muun muassa Apulanta, Juha Tapio, Blind Channel, Samu Haber, Gettomasa, Gasellit, ABREU, Erika Vikman, Ruusut, Vesterinen Yhtyeineen, Teflon Brothers, Maija Vilkkumaa, Ismo Alanko, Ida Paul & Kalle Lindroth.

– Panostamme erityisen paljon alueen visuaalisuuteen, VIP-kokemukseen, oheisohjelmaan sekä ruoka- ja juomatarjoiluihin, Keskinen sanoo tiedotteessa.

– Nykytrendinä on, että yleisö tulee festivaaleille viihtymään muutoinkin kuin musiikin vuoksi. Alueelle tulee muun muassa erilaisia viini - ja pienpanimopisteitä sekä ravintolamaailma.

18.–19. elokuuta järjestettävän festivaalin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä. Festarin ikäraja on K-18.