Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso koko keskustelu verkossa | Jengirikollisuus, koulutuspaikat, maahanmuutto ja talous – poliitikot kertovat konkreettiset ratkaisunsa Länsiväylän vaalipaneelissa

Miten Suomen julkinen talous saadaan tasapainoon? Miten estetään jengirikollisuuden kasvu? Paljonko työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan? Saadaanko Uudellemaalle viimein riittävästi koulutuspaikkoja nuorille?

Näihin neljään kysymyksiin kuultiin vastauksia Espoossa, kun 10 eduskuntavaaliehdokasta kohtasiLänsiväylän vaalipaneelissa Hanasaaren kulttuurikeskuksessa.

Voit seurata keskustelun tallenteen olevalta videolta sekä Youtubesta.

Paneelissa on mukana joukko Länsiväylän levikkialueen ehdokkaita Espoosta, Kirkkonummelta ja Kauniaisista. Keskustelu on jaettu kahteen osaan ja sitä juontaa Länsiväylän päätoimittaja Heli Koivuniemi.

Ensimmäisessä osassa kohtaavat Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Henrik Vuornos (kok.), kansanedustaja ja Espoon kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsen Maria Guzenina (sd.), espoolainen kaupunginvaltuutettu Simo Grönroos (ps.), Espoon kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen Henna Partanen (vihr.) sekä Espoon kaupunginvaltuuston jäsen Anders Portin (r.).

Toisessa, noin kello 15.30 alkavassa, osassa mukana ovat Kirkkonummen kunnanvaltuutettu Katja Ylisiurua (vas.), keskustan varapuheenjohtaja ja Espoon kaupunginvaltuutettu Riikka Pakarinen (kesk.), Espoon kaupunginvaltuutettu Mika Poutala (kd.) ja Espoon kaupunginvaltuutettu Nora Stenvall (liik.). Näiden neljän lisäksi toiseen osaan osallistuu Liberaalipuoluetta edustava espoolainen ekonomisti Sanna Kuronen.

Päätoimittaja Heli Koivuniemi sanoo, että luvassa on tiivis keskustelu, jossa ehdokkaita on pyydetty esittelemään konkreettisia ratkaisuja Suomea ensi vaalikaudessa koskeviin pulmiin.