Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pian pääsee 40 minuutissa Viron kesäpääkaupunkiin – lentoreitti avautuu taas

Lentoyhtiö NyxAir aloittaa jälleen lentoliikenteen Helsinki-Pärnu-reitillä 25. toukokuuta. Kausilentoyhteyden taustalla on Pärnun kunnan, paikallisten yritysten ja lentoyhtiön tiivis yhteistyö.

Ensimmäisen kerran kesäsesongin ajan voimassaa ollut lentoyhteys Helsingin ja Viron kesäpääkaupunkina tunnetun Pärnun välillä oli käytössä kesällä 2022, jolloin reitillä saavutettiin lähes 60 prosentin käyttöaste.

Kesän aikana reitillä matkusti yhteensä 1 404 matkustajaa ja kiireisin kuukausi oli heinäkuu, jolloin reitillä kulki 682 matkustajaa.

Lentoaika Helsingistä Pärnuun on vain 40 minuuttia. Lentoja lennetään torstaisin ja sunnuntaisin, mikä tekee pitkän kesäviikonlopun viettämisestä Pärnussa suomalaismatkailijoille erityisen helppoa. Lipunmyynti toukokuussa alkaville lennoille on jo käynnissä.

Lennot lähtevät torstaisin Helsingistä klo 13.10 ja Pärnussa ollaan perillä klo 13.55. Paluulento Pärnustä lähtee sunnuntaina klo 14.24 ja on perillä Helsingissä klo 15.15.