Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuolleeksi luultu hampurilaisketju avasi uuden ravintolan – moni luuli ketjun tarinan jo päättyneen

Espoon Isossa Omenassa ollut Burger Dojo sulki ovensa helmikuussa. Nyt se avautui uuteen paikkaan Helsingissä.

Helsingin Kaisaniemen Fennia-kortteliin aukesi perjantaina uusi Ruoka & Mat -ravintolamaailma. Se sijaitsee lähellä Finnkino Kinopalatsia ja yliopiston metroasemaa.

Ravintolamaailmaan tulee alkuvaiheessa neljä uutta ravintolaa. Burger Dojo ja Monte Pizza & Bar ovat Helsingissä uusia, mutta espoolaisille Burger Dojo on tuttu kauppakeskus Isosta Omenasta.

Helsingissä on odotettu etenkin aasialaisittain maustettuja hampurilaisia tarjoavan Burger Dojon aukeamista.

Se on Sizzle Stationin tapaan osa Luckiefun’s -sushibuffetista tutun Luckie Baon ravintolarypästä.

Burger Dojo on suunniteltu useamman ravintolan ketjuksi. Ensimmäinen ravintola avattiin viime vuonna Espoon Isoon Omenaan. Ravintola oli näyttävästi esillä etenkin sosiaalisessa mediassa.

Ravintolan some-tilit hiljenivät kuitenkin loppuvuodesta. Kun Ison Omenan ravintola suljettiin helmikuussa, moni luuli ketjun tarinan tulleen lopullisesti päätökseen. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Lue aiempi juttu: Suomen "sushimoguli" teki uuden avauksen Espoossa – näistä aineksista syntyy omintakeinen burgeri

Espoossa Burger Dojon hampurilaisilla oli aasialaisia nimiä kuten Bankai (lohi), Gomu Gomu no Baku Baku (tofu) ja Kamehameha (porsaanliha). Haki Classic -hampurilainen sisälsi portobellosientä. Helsingin ravintolan ruokalistaa ei ole vielä julkaistu.

Fennia-korttelin muita ravintoloita ovat muun muassa Vapiano, Subway, Henry's Pub, Picnic, Public Corner, On The Rocks, FLQ ja Espresso House. Aiemmin toiminut Siipiweikot on lopettanut.