Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapiola Festivaali sai kovan pääesiintyjän: Käärijä tulee Espooseen

Tapiola Festivaali ohjelmisto valmis. Ohjelmatoimisto Loud'n Live Promotions Oy on onnistunut saamaan esiintyjäksi Suomen Euroviisuedustaja Käärijän. Yhtiö tiedotti buukanneensa myös Portion Boysin ja Reino Nordinin.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Tapiola Festivaali oli menestys. Tänä vuonna jättitapahtumaan on tulossa yli 40 artistia kotimaasta ja ulkomailta. Promoottori Kalle Keskisen mukaan tavoitteena on houkutella Tapiolaan yhteensä 30 000 musiikin ystävää.

– Tulossa on ensimmäinen koronan jälkeinen normaali kesä. Viime vuonna ihmisiä piti vielä opettaa käymään tapahtumissa. Viime vuonna ihmisillä oli myös taskut täynnä edellisvuosina ostettuja lippuja, jotka piti käyttää alta pois. Tänä vuonna näin ei ole, Keskinen kuvailee.

Tapiola Festivaalin järjestelyt etenevät Keskisen mukaan suunnitellusti. Tapahtumaan on tulossa tänä kesänä myös neljäs lava.

Musiikki soi festivaaliareenana toimivassa Tapiolan urheilupuistossa kahtena päivänä elokuun puolenvälin jälkeen.

Tapiola Festivaalilla ovat mukana muun muassa Apulanta, Juha Tapio, Gettomasa, Elastinen, Abreu, Erika Vikman, Michael Monroe ja Bess.

Sisälavalla esiintyvät muun muassa Günther, Haddaway, Waldo's People ja Aikakone.