Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotimainen rockjyrä tulee "pk-seudun viimeiselle keikalleen" Espooseen – K-18-festari lupaa laatua ja upeita valoja

Pieneksi perinteeksi jo muodostunut Tagi on pop -festivaali tarjoilee yleisölle tulevana kesänä sekä vanhoja tuttuja artisteja että uusia nousevia nimiä.

11.–12. elokuuta Espoon Tapiolassa järjestettävän festarin esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Popeda, Lapinlahden Linnut, ruotsalainen Secret Service, Kuumaa, Ilta ja Happoradio.

Festivaalijärjestäjä julkaisi esiintyjälistan tiistaina.

Järjestäjän mukaan Tapiolassa nähdään Popedan viimeinen esiintyminen pääkaupunkiseudulla.

– Legendaarisen keikkajyrän uran kolmanneksi viimeinen esiintyminen nähdään Tagi on Pop -festivaaleilla Espoossa. Kyseessä on samalla yhtyeen historian viimeinen esiintyminen pääkaupunkiseudulla, festarijärjestäjä kertoo tiedotteessa.

Pophistorian havinaa on luvassa myös Lapinlahden Lintujen esiintymisessä, sillä yhtye juhlii 40-vuotiasta taivaltaan.

– Hienoa, miten juhlakeikat on otettu vastaan, sanovat Mikko Kivinen ja Tapio Liinoja tiedotteessa

– Täällä jo housuja prässäillään.

Vankkaa kokemusta on myös Secret Servicellä, jonka 1980-luku. Silloin syntyivät uuden aallon syntikkapoppia edustaneet hittibiisit Oh, Susie, Ten O'Clock Postman ja Flash in the Night.

Festarin järjestelyorganisaatioon kuuluva Mika Hämäläinen sanoo tiedotteessa, että Tapiolassa on luvassa sekä laadukasta musiikkia että tarjoilua.

– Ensi kesänä panostamme myös festivaalialueen näyttävään valaistukseen, joka korostaa laajan, kumpuilevan golf-kenttäalueen vehreyttä ja ylellistä tunnelmaa.

Festarin viinivalikoimasta löytyy muun muassa juontaja Sami Kuroselle brändättyjä Kuronen Riesling, Red ja Grinder Pinotage -viinejä, samoin samppanjaa ja kuohuviinejä.

Kyseessä on aikuiselle yleisölle tarkoitettu cityfestivaali, johon on 18 vuoden ikäraja.

Liput ovat myynnissä lippu.fi-palvelussa.

Espooseen on luvassa laadukas festarikesä. Tagi on Popin lisäksi Espoossa järjestetään tulevana kesänä Tapiola Festivaali Tapiolassa, Weekend-festivaali Vermossa sekä Espoon Viinijuhlat Haukilahdessa.