Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Crispy Pizza loistaa palvelulla ja valmistaa hyvää pitsaa – 29 pitsan valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin

Missä olimme: Crispy Pizza, Saunalahdenkatu 8, Yleisvaikutelma: 3/5 haarukkaa, Palvelu: 4/5 haarukkaa, Ruoka: 3,5/5 haarukkaa, Vierailun lopputulos: 3,5/5 haarukkaa

Teksti: Merja Naumanen

Kuvat: Marko Björs

Crispy Pizza loistaa kuin valopilkku Saunalahdenkadun pimeässä illassa. Olimme saaneet suosituksia paikasta Kivenlahdessa asuvilta tutuilta.

Crispy Pizzasta voisi sanoa, että se on tyylikäs pizzeriaksi: siisti, tunnelmallinen, pieni ja intiimi. Musiikki on sopivalla volyymillä ja ystävällinen tarjoilija toivottaa meidät heti tervetulleeksi. Tarjoilija kertoo, että tilaukset tehdään tiskiltä, mutta koska on hiljaista, hän ottaa mielellään tilaukset meiltä pöydästä.

Menu sisältää 29 erilaista pizzaa, crispyzone pizzoja (calzonet), salaatteja ja tortillarullia. Iloinen tarjoilija kertoo, että kaikki pizzat ovat suosittuja ja pitäisimme varmasti kaikesta, mitä tilaamme. Se on paljon luvattu. Hän kertoo myös, että ravintolassa käytetään ainoastaan hyviä laadukkaita raaka-aineita, kuten esimerkiksi laadukasta mozzarellaa ja Votkinin lihoja.

Päädyimme tilaamaan Anna Bella pizzan (15,50 e), joka sisälsi parmankinkkua, aurinkokuivattua tomaattia, pestoa, vuohenjuustoa ja rucolaa. Pizza oli oikein hyvä ja sopivasti maukas.

Toinen valintamme oli Tex-Mex pizza (14,50 e) joka sisälsi salamia, chorizo makkaraa, jalopenoa, cheddarjuustoa ja salsaa. Pizza oli maistuva ja siitä löytyi makua ja potkua.

Pizzojen taikina oli sopivan ohutta ja rapeaa. Napolilaistyylistä pizzapohjaa Crispy Pizza ei valmista, koska heidän uuninsa lämpötila (350 astetta) ei ole riittävä kyseisen taikinan valmistukseen.

Viinejä valikoimasta löytyi muutama piccolopulloissa.

Henkilökunnan palvelulla on suuri merkitys kokonaisuudessa, joten ystävällisyys ja palvelualttius tekivät meihin vaikutuksen. Muita asiakkaita vierailumme aikana ei tänä sateisena iltana ollut lukuun ottamatta Foodooran kuljettajaa ja take away -pizzojen noutajia.

Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja avulias ja annoksemme saapuivat pöytään nopeasti.

Unisex WC-tilat olivat siistit, samoin ravintolan muut tilat. Erityisesti huomiotamme kiinnittivät pöydät, jotka olivat todella siistit. On tosi kurja mennä pöytään, josta löytyy murusia ja tahroja.

Voisimme tulla tänne uudelleen; monta mielenkiintoista pizzaa jäi maistamatta.