Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi kaasutti tutkaan 55 km/t:n ylinopeutta – poliisi iski tehokkaasti kaaharien suosimalle tielle

Länsi-Uudenmaan poliisi pysäytti kolme kovaa ylinopeutta ajanutta kuljettajaa Kirkkonummen Porkkalantiellä viime viikonloppuna.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että kaksi kuljettajaa ajoi 115 kilometriä tunnissa alueella, jonka nopeusrajoitus on 60 km/t.

Kaikkiaan poliisi kirjasi Porkkalantieltä kolme törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista.

Poliisi on suunnannut nyt kahtena viikonloppuna nopeusvalvontaa Porkkalantielle, jonka kaaharit ovat ottaneet temmellyskentäkseen sen mutkaisuuden ja hyvän pinnoitteen takia.

Edellisen kerran nopeusratsia tehtiin pääsiäisenä.

Molemmilla kerroilla poliisin haaviin on jäänyt tukku kovaa ylinopeutta ajaneita kuskeja.

Lue myös:

Mikään konsti ei auta – retkeilijöiden suosimalla idyllisellä maalaistiellä pelätään pahinta mahdollista

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, että sen moottoripyöräpoliisit olivat viime viikonloppuna ensi kertaa partioimassa tälle keväälle.

Espoon Länsiväylällä poliisi pysäytti kuljettajan, jonka ajoi 137 kilometrin tuntinopeutta 80 kilometrin rajoitusalueella.

Lisäksi poliisi kirjasi muun muassa yhden liikenneturvallisuuden vaarantamisen ja vakavan piittaamattomuuden sekä kulkuneuvon kuljettamisen oikeudetta. Myös muutamia sakkojakin kirjoitettiin, poliisi kertoo tiedotteessa.

– Viikonloppuna olivat ajokelit kohdillaan, ja liikenne oli vilkasta. Kautensa aloittaneiden moottoripyöräpoliisien lisäksi muutkin motoristit olivat selvästi lähteneet tien päälle nauttimaan kevätkeleistä, poliisi kommentoi.