Esim. 25.2.2018
Esim. 25.2.2018
5.7.2014 - 10.00 - 16.00
Muut tapahtumat

Kirkkonummen Maatilapuodin suvipäivät

Kirkkonummen Maatilapuoti

Eestinkyläntie 316 Kirkkonummi 02480 Kirkkonummi

Maatilapuodin suvipäivät 4-6.7 2014

Maatilapuoti täyttää 21 vuotta ja syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme ohjelmaa kolmena päivänä tulevana viikonloppuna. Suvipäivät on perinne joka houkuttelee ihmisiä läheltä ja kaukaa. Perjantaina tarjoamme syntymäpäiväkahvit luhtiaitassa. Kirkkonummen Pelimannit viihdyttävät jälleen kolmena päivänä, ja lauantaina lauluyhdistys VisLa viihdyttää laulullaan. Tänä vuonna esiintymisestä tulee erityisen juhlavaa koska VisLa on tehnyt ensimmäisen levynsä, ja levy julkaistaan lauantaina.
Sotta ja Pytty esiintyy jälleen kaikille lapsille ja lastenmielisille perjantaina klo 17.
Luhtiaittaan järjestämme taas Dvd-esityksen ”Porkkalan-parenteesi” 1944-1956. Dvd, jossa Margareta Öfverström kertoo, valmistui 2008. Tilan ”vanha emäntä” Margareta oli monta vuotta suvipäivillä opastamassa vierailijoita. Nyt hän ei ole enää keskuudessamme, mutta tarina elää.
Perinteisiin ohjelmanumeroihin kuuluvat tietenkin hevosajelu. Voit myös itse ajaa traktorilla, osallistua kottikärryralliin, tietopolkuun tai tämän vuoden uutuuteen hernepussiheittoon. Mikäli rohkeutta riittää voit käydä vanhan maakellarin kummituslabyrintissä. Satupolku joka on sekoitus historiaa ja mielikuvitusta sopii kaikenikäisille. Luhtiaitan pihalla takoo jälleen Vuorenpeikon pajan seppä Simo Oksa. Nälän yllättäessä Sjöscoutkåren Porkalan partiolaiset
paistavat vohveleita ja makkaraa ja Seppo Hyttinen myy suklaamansikoita. Sunnuntaina on jälleen korikiipeilyä Björn Wadenströmin ohjauksella.
Ammattikorkeakoulu Novian agrologiopiskelijat (Ag-12) Raaseporista keräävät rahaa opintomatkaan järjestämällä kirpputorin.
Maatilapuodista voit ostaa vastanostettua perunaa ja sesonkivihanneksia. Maukkaat varhaisperunamme viljelemme hiekkamaassa ilman keinolannoitteita ja torjunta-aineita. Leipätiskimme on täynnä tilaleipomon leipiä ja leivonnaisia. Leivät leivomme käsin ilman lisäaineita omasta viljasta. Jotta leivistämme tulisi maukkaita ja meheviä käytämme raskia - hapantaikinaa - miltei kaikissa leivissämme.
Puodista voit myös ostaa jauhoja ja ryynejä, annamme mielellään hyviä neuvoja niiden käytöstä.
Omien tuotteidemme lisäksi meillä on laaja valikoima lähellä tai pienimuotoisesti tuotettua: hilloja, mehuja, hunajaa, makkaraa, juustoa, savustettua ja säilöttyä kalaa, käsitöitä ja paljon muuta. Kahvilassa voit maistella meidän ihania leivonnaisia, vaikka istahtaa terassille kahvin ja kanelipullan kera nauttien suvipäivien tunnelmasta ja lainehtivasta peltomaisemasta.
Tervetuloa!

Maatilapuoti on auki: Perjantai 14-20, lauantai 10-16, sunnuntai 14-20
Eestinkyläntie 316
www.maatilapuoti.fi Puh 09-2982075 (Ingemo & Henrik Fröberg)
Ajo-ohje: Hangontieltä (tie 51) Upinniementietä 1 km, vas. Eestinkyläntietä 3,2 km.

Sateella tai helteellä mahdollisesti ohjelmamuutoksia.

Voit yhdistää käyntisi suvipäivillä vierailuun Rehndahlin kotieläintilalla, joka sijaitsee aivan lähellä. (www.rehndahl.fi)

Kellonaika: 
10-16
Eestinkyläntie 316
Kirkkonummen Maatilapuoti
02480 Kirkkonummi