OVO Team hakee maailmancupissa vahvoja suorituksia

OVO Team lähtee maailmancupin toiseksi viimeiseen osakisaan luottavaisin mielin. Sami Ilvonen

Sirpa Repo

Joukkuevoimistelun maailmancupin kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Tallinnassa. Olarin Voimistelijoiden (OVO) joukkue on kahden osakisan jälkeen toisena.

Kaikkiaan maailmancupissa on neljä osakilpailua. Kokonaissijoitukseen lasketaan jokaisen joukkueen kolme parasta suoritusta. Kauden viimeisellä osakisalla on kuitenkin suurin painoarvo. Siellä ovat jaossa 1,5-kertaiset pisteet.

Päävalmentaja Anneli Laine-Näätänen kertoo OVO Teamin olevan kovassa kunnossa.

– Tämän syksyn kilpailuihin mennään näyttämään rohkeasti se mitä osataan. Tarkoitus on osoittaa OVO Teamin haastavan ensi vuonna tosissaan hallitsevan maailmanmestarijoukkueen Madonnan, Laine-Näätänen paljastaa seuran tiedotteessa.

Joukkueen kapteeni Aurora Kapanen kertoo heidän hakevan täsmällisiä ja vahvoja suorituksia. Joukkueen tavoitteena on näyttää, että kauden aiemmista kilpailuista on kehitytty.

Nuorten Challenge Cup kilpaillaan myös viikonloppuna Tallinnassa. Siihen espoolaisseura on saanut kaksi joukkuetta. Suomi saa lähettää kilpailuun neljä joukkuetta.

OVO Junior Teamin lisäksi kilpailuissa nähdään Team Atomit, joka saavutti paikan karsintakilpailuista. Koskaan aikaisemmin Team Atomit ei ole osallistunut Challenge Cupiin.

Kaikkiaan espoolaisseurasta Tallinnaan matkaa viisi joukkuetta. Tallinn Trophyssa mukana ovat Team Esport ja Team Protonit.

Maailmancupin ja Challenge Cupin alkukilpailut voimistellaan lauantaina 19. lokakuuta. Sunnuntaina voimisteltavissa finaaleissa nähdään alkukilpailujen 12 parasta joukkuetta, mutta enintään kaksi joukkuetta maata kohden.

Joukkuevoimistelu

Madonna, Venäjä, 23 pistettä.

OVO Team, Suomi, 22 pistettä.

Minetit, Suomi, 21 pistettä.

Expressia, Venäjä 18 pistettä.

Rytmika Elite, Viro 15 pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.