Kohukiekkoilija Jonne "monsterimonni" Virtanen siirtyy kettupaitaan

Jonne Virtanen. Europhoto / Jukka Rautio

Sport Content

Liiga–seura Turun Palloseurasta potkut saaneen ja alkukauden Mestiksessä TUTO:n paidassa hyökänneen kohukiekkoilija Jonne Virtasen siirtyminen Tanskaan on saanut tänään virallisen vahvistuksen. Kettulogosta tunnettu Herning Blue Fox tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

– Epäilemättä hän täydentää ja vahvistaa nykyistä ryhmäämme huipputaidoillaan. Odotammekin innokkaasti, että saamme Jonnen tänne mahdollisimman pian, Herningin urheilupomo Martin Struzinski toteaa seuransa sivuilla. Virtanen oli tehnyt Struzinskiin suuren vaikutuksen, kun TPS ja Blue Fox kohtasivat toisensa elokuussa pelatussa harjoitusottelussa. – Meidän joukkueemme ei ole ollut täysin ihanteellinen missään vaiheessa tällä kaudella. Siksi haimme joukkueeseen enemmän leveyttä. Tämä lisää tietenkin myös sisäistä kilpailua, Struzinski viittaa Virtasen saapumiseen.

Virtanen tunnetaan Twitterissä nimellä Monsterimonni. Hän ei ole tänään kommentoinut siirtymistä Tanskaan. Eilen hänkertoi, että siirtyy TUTOsta uusiin haasteisiin ja kiitti samalla joukkueen ammattimaisesti toiminutta organisaatiota. – Sport Content

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.