Huuhkaja-hyökkääjä joutui pallottelun kohteeksi seurassaan – "Yhtäkkiä ilman mitään syytä istuinkin katsomossa"

Jasse Tuominen Mirja Hussain / arkisto

Sport Content

Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuomisella on ollut vaikeaa seurajoukkuetasolla. Tuominen on kärsinyt loukkaantumisista ja peliajan vähäisyydestä.

Loukkaantumisesta toivuttuaan Tuominen löysi vireensä takaisin ja sai vastuuta mutta, Sitten yhtäkkiä asiat muuttuivat. Tuominen kertoi Suplan Week of Football -podcastissa tyytymättömyydestään seurajoukkueensa BATE Borisovin toimintaan.

– Jos ollaan rehellisiä, niin en ole tyytyväinen rooliini BATE:ssa. Tuntuu, että koko viimeinen vuosi on ollut yhtä pallottelua seuran sisällä. Ei ole ollut yhtään sellaista toimintaa, mihin kunnianhimoa omistava pelaaja olisi tyytyväinen, Suomessa FC Lahtea edustanutTuominen kertoo.

Tuomisella oli mahdollisuus kesän siirtoikkunassa vaihtaa maisemaa. Aluksi tämä sopi Batelle, mutta yhtäkkiä asiat muuttuivat päälaelleen.

– Minulle sanottiin, että voit lähteä. Sitten kun minulle aukesi mahdollisuus lähteä niin yhtäkkiä en voinutkaan lähteä. Tämä on ollut tällaista edestakaisin meininkiä.

Siirron kariuduttua Tuominen alkoi löytää virettään takaisin ja sai sitä myöten vastuuta. Yhtäkkiä tapahtui jotain odottamatonta.

– Yhtäkkiä ilman mitään syytä istuinkin katsomossa seuraamassa pelejä, tämä viimeinen vuoteni on ollut niin sanotusti ailahtelevaa, Tuominen kertoo.

Vaikka Tuomisella on ollut seurajoukkueessa vaikeaa, niin maajoukkueen edustaminen on hänelle iso asia.

– Huuhkajissa pelaaminen on ollut minulle unelma pienestä pojasta asti ja, kun täällä saa olla mukana välillä pitää hieroa silmiä ja todeta, että siistiä olla täällä. Iso kunnia minulle, Tuominen kertoo.