Niklas-Salminen saa tänään elämänsä vastustajan Espoon Davis Cupissa

Patrik Niklas-Salminen aloittaa Davis Cupin kohtaamalla Dominic Thiemin. Suomen Tennisliitto

Sirpa Repo

Tänään perjantaina käynnistyy Suomen ja Itävallan Davis Cup -maaottelu Metro-areenalla. Se alkaa Patrik Niklas-Salmisen ja maailmanlistan viidennen Dominic Thiemin kohtaamisella.

Niklas-Salminen on nimetty Suomen kakkospelaajaksi. Thiem on puolestaan itävaltalaisten ykkönen.

Tämän jälkeen kentälle astelevat Emil Ruusuvuori ja Dennis Novak

Kovassa nosteessa oleva Ruusuvuori on kohonnut nyt maailmanlistalla jo sijalle 163.

Lauantaina päivä alkaa maailmanluokan nelinpelillä, kun Henri Kontinen ja Harri Heliövaara haastavat Jürgen Melzerin ja Oliver Marachin

Maaottelun viimeisissä kaksinpeleissä kohtaavat joukkueidensa ykköset Ruusuvuori – Thiem ja kakkoset Niklas-Salminen – Novak.

Suomen joukkueen kapteeni ja valmentaja on Jarkko Nieminen. Itävaltaa kipparoi Stefan Koubek Kapteenit voivat vaihtaa pelaajiaan vielä tuntia ennen ottelun alkua.

Otteluparin voittaja etenee ensi helmikuussa pelattavaan maailmanlohkon karsintaan.

Miesten Davis Cup

Tänään perjantaina kello 18 alkaen Patrik Niklas-Salminen – Dominic Thiem, jonka jälkeen kentälle astelevat Emil Ruusuvuori – Dennis Novak.

Huomenna lauantaina kello 14 alkaen Henri Kontinen/Harri Heliövaara – Jürgen Melzer/Oliver Marach. Tämän jälkeen kentällä Emil Ruusuvuori – Dominic Thiem ja lopuksi Patrik Niklas-Salminen – Dennis Novak.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.