Suomen tennistähdillä aikaa koululaisille ennen Davis Cupia

Muutamat koululaiset pääsivät myös valokuvaan Suomen Davis Cup -miesten kanssa. Espoon Verkkopalloseura

Sirpa Repo

Suomen miesten Davis Cup -joukkue kohtaa tämän viikon perjantaina ja lauantaina Itävallan. Ottelut pelataan Metro-areenalla-

Joukkueen kapteenin Jarkko Niemisen ohjauksessa joukkue on harjoitellut mutta he ovat ehtineet tehdä myös paljon muuta. Kapteenin ajatuksena on, että viikkoon pitää mahtua treenauksen lisäksi kivaa tekemistä.

Nieminen toikin kaksi pelaajaansa Espoon Verkkopalloseuran ja Suomen tennisliiton yhteiseen Street tennis -tapahtumaan. Parin tunnin ajan tennistä tehtiin tutuksi lähialueen lähes 250 koululaiselle Aktia-tennishallissa.

Mukaansa Nieminen oli ottanut Henri Kontisen ja Harri Heliövaaran

Tiistaina Suomen joukkue pääsi ensimmäistä kertaa Metro-areenan kentälle.

Kontisen ja Heliövaaran lisäksi joukkueeseen kuuluvat Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa

Joukkueen kapteeni ja valmentaja Nieminen kertoo, että kaikki joukkueen pelaajat treenasivat tiistaina.

– Fiilis on loistava, hienot puitteet. Kun tiedetään, että lippuja on mennyt hyvin, on varmasti tulossa hieno tapahtuma, sanoo Nieminen liiton tiedotteessa.

– Kaikki ovat todella innoissaan ja jokaiselle on kunnia-asia päästä edustamaan Suomea. Pukukopissa on rento, iloinen ja tuttu positiivinen meininki – aivan kuten viime vuonna.

Itävallan joukkueen muodostavat maailmanlistan viides Dominic Thiem, Dennis Novak, Sebastian Ofner ja nelinpeliin osallistuvat Oliver Marach ja Jürgen Melzer

Pelaavat kokoonpanot selviävät torstaina iltapäivällä järjestettävässä arvontatilaisuudessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.