FC Hongan Robbie Azodo ja Arlind Sejdiu valmiina tuplamaaotteluun – Kauniaisissa pelataan maanantaina

Robbie Azodo Sirpa Repo

Sirpa Repo

Maanantaina Kauniaisten keskuskentällä on yleisölle tarjolla erikoista herkkua. Siellä ei ole pelattu maaottelua yli 10 vuoteen.

Poikien U19-maajoukkueen päävalmentaja Kai Nyyssönen valitsi joukkueeseen kaksi FC Hongan pelaajaa. He ovat kulkeneet 2001 syntyneiden maajoukkueen matkassa jo muutaman vuoden.

Robbie Azodo pelaa FC Hongassa ensimmäistä kautta. Arlind Sejdiu puolestaan laskeskelee, että hänellä taitaa olla menossa seurassa neljäs kausi.

Kumpikin on pelannut pääosan kaudesta Kakkosessa Honka Akatemian joukkueessa. Veikkausliigassakin heidän on jo nähty kentällä.

– Maajoukkueessa olemme olleet vakiokalustoa. Olemme olleet mukana tänä vuonna kaikissa maajoukkueen tapahtumissa, Sejdiu selvittää.

Kesäkuussa pelatussa Baltic Cupissa molemmat onnistuivat myös maalinteossa.

Päävalmentaja kertoo, että nyt katse on jo siirretty marraskuussa edessä oleviin EM-karsintoihin. Parhaillaan käynnissä olevan leirin aikana joukkue pelaa kaksi ottelua.

– Kohtaamme Slovakian kahdesti. Saamme heiltä tiukan vastuksen. Vieraat ovat maailmanlistalla selvästi meitä edellä, Nyyssönen tietää.

Hänen mukaansa nyt etsitään parasta mahdollista kokoonpanoa loppusyksyä ajatellen.

– Tuplamaaottelussa yritämme saada kaikille peliaikaa. Meillä on nyt erikoinen tilanne, koska joukkueessa on poikkeuksellisen paljon ulkomaiden akatemioissa pelaavia nuorukaisia.

FC Hongan Azodo tuumii, että karsinta paikasta maajoukkueeseen on päällä koko ajan niin treeneissä kuin otteluissakin.

– Koska olemme terveinä ja hyvässä vireessä, odotamme pääsevämme aloitukseen. Tavoite on pelata lokakuussa Valkeakosken turnauksessa ja lopuksi EM-karsinnoissa, kaksikko selvittää.

– Sitä odotellessa ja kovasti töitä tehden. Paikka ei tule ilmaiseksi, koska pelipaikoista on kova kilpailu, pelaajat muistuttavat.

U19-maaottelu Suomi–Slovakia maanantaina 9. syyskuuta kello 18 Kauniaisten keskuskentällä.

Viiden euron lipuista saatavat tulot Grankulla IFK Fotboll käyttää seuran junioritoimintaan.

– Palloliitto hakee jatkuvasti maaottelujärjestäjiä. Olemme hakeneet maaottelun järjestämistä kaksi kertaa viime vuosien aikana. Emme hakeneet juuri tätä. Kun sitä tarjottiin, otimme sen ihan mielellämme vastaan, seuran puheenjohtaja Jan Sten sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Valitus tuo Espoon kaupungintalon purkuun kuukausien aikalisän – "Tämä on jonkinnäköinen oikeusjärjestelmän sallima talonvaltaus"
 2. Lääkäri epäili, että tänään 100-vuotiaan espoolaisen Eila Stigin papereissa on väärä syntymäaika – "Näillä jaloilla ei käveltäisi, jos en tekisi niillä jumppaa"
 3. Vesiskoottereiden meteli häiritsee Suinonsalmessa –"Aina löytyy joku, joka haluaa leikkiä"
 4. Espoossa tulee tällä kerralla hakuun 78 omakotitonttia – viime vuonna saajat arvottiin lähes tuhannen hakijan joukosta
 5. Espoolaisessa päiväkodissa kymmenille korona-altistus – myös kotihoitopalveluja tarjoavan hoivayrityksen työntekijä sairastunut
 6. Pääkirjoitus: Lemmikki ei ole hetken päähänpisto
 7. Vainio 8.8.
 8. Pauli, 28, huijaa nettihuijareita – vastasi älyttömällä tavalla +44-numeroon
 9. Sunnuntaina ei nähdä perinteistä autojonoa Upinniemeen – Rannikkoprikaatin valatilaisuutta voi seurata etänä netistä
 10. Kirkkonummella todettu koronatartunta päiväkodissa – lähikontaktit asetettu karanteeniin
 11. Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Kaivohuoneen pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta
 12. Virossa järjestetyssä tilaisuudessa altistui koronavirukselle kymmeniä suomalaisia, joista yli puolet helsinkiläisiä – näillä laivavuoroille he palasivat
 13. Yrityksen autolle on nimettävä käyttövastaava, muistuttaa poliisi – maksut liikennevirheistä kasautuvat omistajille
 14. Koronaviruksen pikatestausasema aukeaa Helsinkiin – tuloksen saa tunneissa
 15. Uuden kaupunkitapahtuman musiikki ja maut herättävät Meritorin eloon Kivenlahdessa – "Tavoitteena leppoisa ja rauhallinen meininki"

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Lääkäri epäili, että tänään 100-vuotiaan espoolaisen Eila Stigin papereissa on väärä syntymäaika – "Näillä jaloilla ei käveltäisi, jos en tekisi niillä jumppaa"
 2. Espoossa tulee tällä kerralla hakuun 78 omakotitonttia – viime vuonna saajat arvottiin lähes tuhannen hakijan joukosta
 3. Toisestakin Espoosta löydetystä villikanista todettu tappava tauti – tällä kertaa Niittykummussa
 4. Valitus tuo Espoon kaupungintalon purkuun kuukausien aikalisän – "Tämä on jonkinnäköinen oikeusjärjestelmän sallima talonvaltaus"
 5. 83-vuotias kampaajamestari Rauni Lavinkoski on laittanut espoolaisten hiuksia jo 60 vuotta – ”Teen tätä työtä niin kauan kuin käteni toimivat”
 6. Vesiskoottereiden meteli häiritsee Suinonsalmessa –"Aina löytyy joku, joka haluaa leikkiä"
 7. Pauli, 28, huijaa nettihuijareita – vastasi älyttömällä tavalla +44-numeroon
 8. HSL suunnittelee Etelä-Espoon bussilinjoihin muutoksia – kaupunkilaisilla pari viikkoa aikaa kertoa mielipiteensä
 9. Uuden kaupunkitapahtuman musiikki ja maut herättävät Meritorin eloon Kivenlahdessa – "Tavoitteena leppoisa ja rauhallinen meininki"
 10. Kirkkonummella todettu koronatartunta päiväkodissa – lähikontaktit asetettu karanteeniin
 11. Espoolaisessa päiväkodissa kymmenille korona-altistus – myös kotihoitopalveluja tarjoavan hoivayrityksen työntekijä sairastunut
 12. Espoon terveysasemien puhelinpalvelu yhä ruuhkautunut – takaisinsoittoa voi joutua odottamaan pari vuorokautta
 13. Espoonlahden asiointipiste avautuu kuukausien tauon jälkeen – "Flunssa- tai vatsaoireita potevana ei saa tulla"
 14. Espoo rakennuttaa lähivuosina kolme uutta paloasemaa – kasvava Otaniemi saa omansa kerrostalon alakertaan
 15. "Osassa rakennusta on jopa sortumavaara" – kiistelty ostoskeskus kihisyttää Helsingissä, yrittäjä pelkää "aaveostaria"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.