Cetuksen mastersit kisasivat avovesissä

Espoon Cetuksen uimareita osallistui samaan aikaan järjestettyihin kilpailuihin Etelä-Koreassa ja Ahvenanmaan. Aasiassa kisattiin avovesiuinnissa mastersien MM-mitaleista ja kotimaassa SM-mitaleista kolmella kilometrillä.

Etelä-Korean Gwangjussa Cetuksesta oli mukana kaksi uimaria. Kilpailijat uivat Japaninmeren ja Itä-Kiinanmeren yhdistävässä Koreansalmessa.

Kaarina Markkula kauhoi 65–69-vuotiaiden sarjassa neljänneksi. Loppuajaksi hienossa hellekelissä ja tyynessä sekä suolaisessa ja siten paremmin kelluttavassa vedessä tuli 1.00,44. Aika uupui pronssisijasta reilut kolme minuuttia. Voittajan aika ikäsarjassa oli 54,06.

Johanna Kara ui 50–54-vuotiaiden sarjassa. Hän oli 14. Hänen aikansa oli 50,06. Kärkikolmikossa tässä ikäluokassa alitettiin 41 minuuttia.

Bomarsundissa avoveden SM-mitalit menivät muille paikkakunnille uimareita hellivässä hienoissa aurinkoisessa ja tyynessä säässä. Aki Kattelus, Simo-Pekka Torsti, Anne Ruuskanen ja Sanna Hokkanen sijoittuivat sijoille viisi ja kuusi miesten ja naisten sarjoissa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut