Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oilersin kasvatti Kristian Lamminen siirtyi Rangersiin

Vähille peliminuuteille Esport Oilersin liigamiehistössä jäänyt Kristian Lamminen vaihtoi seuraa. Hän on Kirkkonummi Rangersin kokoonpanossa jo tämän viikon keskiviikkona, kun Rangers kohtaa Divarin kärkikamppailuissa FBC Turun vieraskentällä.

Lammisen sopimus kattaa tämän kevään ja tulevan kauden.

– Alla on nyt neljät treenit ja hyvältä tuntuu. Kovia harjoituksia on vedetty. Ei ole mitään eroa liigatasoon. Minut on otettu hyvin vastaan joukkueeseen, kiitteli Lamminen maanantai-illan harjoitusten päätteeksi.

Lamminen on Oilersin kasvatti, joka päätti hakea liigauralleen uutta vauhtia muualta. Hänen tavoitteenaan on itsensä kehittäminen pelaajana.

– Toivon, että pääsen pelaamaan isossa roolissa. Haluan olla ratkaisijan roolissa, tehdä maaleja ja auttaa jengiä eteenpäin. Totta kai se rooli ja paikka pitää joukkueessa ansaita, korostaa Lamminen.

Puolentoista vuoden sopimus tarjoaa pelaajan mukaan hänelle hyvän mahdollisuuden auttaa Rangersia nousemaan liigaan.

– Mikäs sen parempi unelma kuin olla mukana nostamassa Rangers liigaan.

Ensimmäisen kerran Lamminen nähdään uudessa kotihallissaan, kun Rangers kohtaa Lappeenrannan NST:n lauantaina 26. tammikuuta.