Espoon Suunnan kuntorastit kiintorasteina

Sirpa Repo

Espoon Suunnan kuntorasteja järjestetään tämän hetkisten tietojen mukaan aikaisintaan toukokuussa. Rasteja pääsee kuitenkin jo nyt etsimään kiintorastityyliin, jolloin sen voi tehdä oman aikataulunsa mukaan.

Rasteilla on yleensä merkinnät viikon ajan maanantaista sunnuntaihin.

Seuran jäsenet saavat Tuto Silvis kuntokiintorastien kartan maksutta.

Maaliskuun loppuun saakka paikkana on Keskuspuisto. Siellä matkaa rastilta toiselle kertyy lähes kuusi kilometriä. Vaikeudeltaan rata on keskitasoa.

Tämän viikon sunnuntaihin asti rasteja voi etsiä myös SInimäessä.

Ensi kuun puolelta on jo nyt tiedossa, että Olarissa on huhtikuun puolivälin jälkeen kuntokiintorastit ensin Olarissa ja sen jälkeen Oittaalla.

Seuran toiminnanjohtaja Kari-Pekka Seppänen korostaa, että kuntokiintorastit on tarkoitettu vain yksin tai ystävän kanssa toteutettavaan harjoitteluun.

Espoon Suunta ja Kisakallion urheiluopisto ovat yhdessä tehneet Tuto Silvis harjoitukset.

Lasten rastien kartat ovat kaikille maksuttomia. Linkki niihin ja ohjeet kuntokiintorasteihin osallistumiseksi löytyvät seuran sivuilta. Tällä hetkellä Espoon keskuspuistosta on kaksi matalankynnyksen kiintorastikarttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut