Nuorille kesätreenausta salilla ja rannalla

Kivenlahdessa treenataan ulkona mutta Espoonlahdessa ja Leppävaarassa sisällä salilla. Sirpa Repo

Alkukesästä espoolaisnuorisolle tarjoillaan treenausta salilla Leppävaarassa ja Espoonlahdessa. Kivenlahdessa harjoitellaan rannalla.

Näihin osallistuminen on maksutonta eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Kivenlahden rannalla kokoonnutaan uimarannan kahvilan edessä keskiviikkoisin 17. kesäkuuta saakka kello 14. CrossFit 8000 -valmentaja vetää 10–15-vuotiaille suunnatun toiminnallisen kesätreenin.

Treenit ovat ulkona. Niihin kannattaa ottaa mukaan sään mukaiset varusteet, juomapullo ja mielellään myös treenihanskat.

Ulkotreenit järjestävät CrossFit8000 ja Espoon liikuntapalvelut.

Fressin kesätreenit on tarkoitettu 13–18-vuotiaille. Niissä opetellaan kuntosaliharjoittelun perusteita ja innostetaan terveitä elintapoja tukevan harrastuksen pariin.

Leppävaaran liikuntakeskuksessa treenataan vielä maanantaisin 8. ja 15. kesäkuuta kello 15–15.50. Espoonlahdessa päivät ovat samat, mutta 50 minuutin mittainen treeni alkaa kello 16.

Treeneistä vastaavat Fysioline Fressi Oy ja Espoo liikuntapalvelut.

Lisää tietoa näistä ja muusta maksuttomasta kesäliikunnasta nuorille ja lapsille löytyy netistä osoitteesta harrastushaku.fi hakusanalla elkesä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut