Pesäpalloa tarjolla ikään katsomatta – seuralta välineet ja ohjaaja

Espoon Pesis tuo pesäpallotoimintaan välineet, joten omaa räpylää tai mailaa ei tarvitse omistaa. Sirpa Repo

Espoossa pääsee pelaamaan pesäpalloa koko perheen voimin elokuun loppuun saakka.

Tulijoille on tarjolla ohjausta erikseen lapsille ja aikuisille sekä yhdessä päästään pelailemaan. Perhepesikseen ovat tervetulleita kaikki pesiksestä kiinnostuneet lapsesta mummoon ja vaariin saakka.

Kokoontuminen on Leppävaaran urheilupuiston kentällä maanantaisin ja Vanttilan koulun kentällä tiistaisin kello 18. Pesistä on tarjolla kahden tunnin ajan.

Ensi viikosta lähtien heinäkuun loppuun pyörii kesäpesis, jossa ohjaaja on paikalla. Mailapuiston pesäpallokentällä Espoonlahden urheilupuistossa alakouluikäiset pääsevät pelailemaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 13–15. Juhannusaattona toimintaa ei kuitenkaan ole.

Kumpaankaan pesikseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon eikä tulijoilla tarvitse olla omia pelivälineitä. Riittää, että menet paikalle. Osallistuminen on maksutonta.

Pesistä järjestävät Espoon Pesis ja Espoon liikuntapalvelut.

Tarkemmat tiedot näistä ja muista kesän lasten ja nuorten maksuttomista liikuntatoiminnoista löytyvät osoitteesta harrastushaku.fi hakusanalla elkesä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut