Finlandia Trophy taas lokakuussa

Espoon Jäätaitureiden Linnea Ceder osallistui viime syksyn Finlandia Trophy -kilpailuun ensimmäisen kerran, jossa onnistui mainiosti. Hänen kautensa jatkui samalla tavalla SM- ja EM-kilpailuissa. Arkisto/Sirpa Repo

Finlandia Trophy Espoo on suunniteltu järjestettävän alkuperäisten päivämääriensä mukaisesti. Kansainvälinen taitoluistelukilpailu on monen vuoden ajan ollut lokakuussa.

Ensi syksyn tapahtuman pitäisi olla Metro-areenalla 9.–11. lokakuuta.

Kaikkiaan Finlandia Trophy on järjestetty jo 24 kertaa. Espoo on ollut tapahtuman kotipaikka jo monen vuoden ajan. Tuota ennen kilpailua on järjestetty ensin Helsingissä ja sen jälkeen Vantaalla.

Kilpailu on ollut erikoisuus, koska siinä ovat mukana naisten ja miesten kilpailun lisäksi jäätanssi ja pariluistelu sekä muodostelmaluistelu.

Liput tulevat myyntiin aiempia vuosia myöhemmin koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen. Lipunmyynti aloitetaan aikaisintaan heinäkuun aikana.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut