Korte, Neziri ja Hurske ottavat mittaa toisistaan Leppävaarassa

Annimari Korte saa Espoossa kanssaan samalle lähtöviivalle Reetta Hurskeen ja Nooralotta Nezirin. Annika Pitkänen
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Espoo Liikkuu Games -kilpailuissa nähdään tämän viikon lauantaina odotettu kohtaaminen. Maamme kolme kärkiaituria kilpailee tällä kaudella ensimmäisen kerran samalla suoralla.

Reetta Hurske, Annmari Korte ja Nooralotta Neziri juoksevat illan aikana kaksi kertaa pika-aidat. Koko kolmikko osallistui viime vuoden MM-kisoihin.

Teemakilpailuissa lajeja on selvästi vähemmän kuin Espoossa 5. elokuuta järjestettävissä GP-kilpailuissa. Nyt lajit on rajattu hyppyihin ja juoksuihin. Niissäkään mukana ei ole koko kirjo.

Seipääseen on ilmoittautunut muun muassa SE-tulosta juuri lähennellyt Wilma Murto ja kolmiloikkaan on tulossa Simo Lipsanen. Kovan ajan juhannuksena juossut Sara Kuivisto osallistuu 800 metrille ja Elmo Lakka 110 metrin aitoihin.

Aikuisten kävelyt alkavat tämän hetken aikataulun mukaan kello 17.05. Kisaillan päätteeksi miehet juoksevat kymppitonnin kello 20.40 lähtien.

Televisioitavista kisoista vastaavat Esbo IF ja Espoon Tapiot.

– Meillä on myynnissä vain 400 lippua, jotka myydään ennakkoon. Linkki niihin löytyy seuramme nettisivuilta, vinkkaa Tapioiden puheenjohtaja Esko Kuha.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut