Finlandia Trophy Espoo peruttu

Espoon Jäätaitureiden Linnea Ceder kilpaili viime lokakuussa ensimmäistä kertaa Finlandia Trophy Espoossa. Hän oli kilpailussa seitsemäs, kun luistelijoita oli kaikkiaan 21. Arkisto/Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Suomen Taitoluisteluliitto on perunut Espoossa lokakuulle suunnitellun kansainvälisen taitoluistelukilpailun korona-epidemian vuoksi. Finlandia Trophy Espoo on järjestetty Metro-areenalla kahdeksan viime vuotta.

Kilpailujen piti olla 9.–11. lokakuuta. Naisten, miesten, jäätanssin ja pariluistelun kilpailujen lisäksi tapahtumassa on viime vuodet ollut mukana myös muodostelmaluistelu.

Taitoluisteluliitto neuvottelee parhaillaan mahdollisuudesta toteuttaa kilpailu virtuaalisesti.

– Olemme surullisia, että emme pysty järjestämään tätä suosittua kilpailua. Huolellisen pohdinnan jälkeen tämä oli paras ratkaisu huippu-urheilijoiden, toimitsijoiden, vapaaehtoisten sekä yleisön turvallisuuden varmistamiseksi, toteaa Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo tiedotteessa.

Tapahtuma olisi tarkoitus näyttää suoratoistona myös katsojille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.