Yleisö ei pääse Kiekko-Espoon harjoitusotteluun Metro-areenalle

Viime kaudella Kiekko-Espoon pelasi Suomi-sarjassa. Kotiotteluissaan sillä oli yleisön käytössä vain alakatsomon toinen puoli. Arkisto/Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Mestiksessä aloittava Kiekko-Espoon miesten edustusjoukkue kohtaa ensi viikon harjoitusottelussa Imatran Ketterän. Ottelu pelataan Metro-areenalla. Se on Kiekko-Espoon ensimmäinen harjoitusottelu tänä syksynä.

– Asia varmistui tänään, että tapahtuma joudutaan järjestämään ilman yleisöä, Kiekko-Espoon Oy:n operatiivinen johtaja Antti Manninen pahoittelee.

Hän kertoo, että ottelu tullaan lähettämään Ruutu-palvelun kautta ilmaiseksi. Ottelu on kaikille vapaasti katseltavissa.

Suunnitelma oli, että tukikausikorttiin kuuluisi myös pääsy katsomaan mahdollisia kotihallissa pelattavia harjoitusotteluita. Nyt hekään eivät pääse paikan päälle katsomaan ottelua.

Vapaakorttilaisetkaan eivät halliin pääse.

Kiekko-Espoo–Ketterä alkaa keskiviikkona 9. syyskuuta kello 18.30.

Ensi viikon harjoitusottelu on tällä tietoa ainoa Kiekko-Espoon peli kotihallissa ennen kauden alkua. Joukkue kohtaa vielä Kiekko-Vantaan Tikkurilassa ja Ketterän Imatralla.

Pelit pisteistä alkavat lauantaina 26. syyskuuta. Silloin Kiekko-Espoo saa Metro-areenalle vieraakseen Kiekko-Vantaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.