FC Honka pelaa rästipelinsä kotinurmella – vastassa sarjajumbo

FC Honka on terästäytynyt kauden vanhetessa. Tulevana lauantaina joukkue kohtaa toisessa peräkkäisessä kotiottelussaan TPS:n. Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

FC Honka pääsee vihdoin pelaamaan ensimmäisen ottelunsa TPS:n kanssa Kansallisessa liigassa tällä kaudella. Ottelu siirtyi pelattavaksi tämän viikon lopulle aiemmasta pelipäivästä turkulaisjoukkueen koronavirustilanteen vuoksi.

Kaikki muut joukkueet ovat pelanneet jo 13 ottelua, FC Honka ja TPS yhden vähemmän. FC Honka on nyt kuudentena 18 pisteellä.

Joukkue on saalistanut viime kierroksilla pisteitä paremmin kuin heinäkuun lopun ja elokuun alun notkahdusvaiheessa.

Se on ottanut voitot Ilveksestä ja PK-35 Vantaasta. Tasapelit joukkue on pelannut TiPS:n ja KuPS:n kanssa, jotka kuuluvat sarjan kärkijoukkueisiin.

Kansallisessa liigassa sijoitukset ratkotaan suoraan kaksinkertaisena pelattavan runkosarjan perusteella. Siinä jokaiselle joukkueelle tulee 18 ottelua.

Tämän viikon lauantain jälkeen espoolaisjoukkue esiintyy kotikentällään enää kaksi kertaa. Sarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina 7. marraskuuta.

Rästiotteluun nyt tuleva vieras TPS on sarjassa viimeisenä. Se on onnistunut hankkimaan vain yhden pisteen.

FC Honka–TPS ottelu alkaa Tapiolan stadionilla lauantaina 12. syyskuuta kello 15.

Ottelua seuraamaan on vapaa pääsy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.