Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maaleja Honka, maaleja – kaksi ulkomaalaispelaajaa lisää hankkinut joukkue haastaa Tapiolan nurmella sarjakärki HJK:n

Veikkausliigassa vain yhden tappion kärsinyt FC Honka saa kotikentällä vastaansa HJK:n. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi vähämaalisena tasatulokseen 1–1.

Kentällä voitaisiin nähdä jopa kaksi uutta pelaajaa espoolaisjoukkueen keltamustassa paidassa. Se on hankkinut riveihinsä lisää ulkomaalaispelaajia.

He ovat kolumbialainen hyökkääjä Juan Alegria sekä portugalilainen laitapelaaja Rui Modesto. Molemmat pelaajat ovat tulleet Espooseen kotimaistaan.

Espoolaisjoukkue on pelannut 14 ottelua. Niistä se on voittanut kuusi ja seitsemän on päättynyt tasapeliin. Nyt joukkue on sijalla neljä 25 pisteellään.

Ainoa tappio joukkueelle tuli kotinurmella HIFK:n pysäyttäessä tehokkaasti joukkueen maalintekoaikeet. Ottelu päättyi 0–1.

Maaleja jFC Hongalla on kasassa 18 ja päästettyjä on yhdeksän. Maaliero on siten plus yhdeksän. Se on huonompi kuin muilla neljän kärjessä olevalla joukkueella.

Tällä hetkellä kärjessä on HJK, jolla on 33 pistettä. Toisena on 31 pisteen KuPS ja FC Inter on kolmantena 27 pisteellä. Näistä HJK ja FC Inter ovat pelanneet ottelun muita kärkipään joukkueita enemmän.

Runkosarja pelataan ensin kaksinkertaisena. Kun 22 ottelua on takana, jaetaan porukka ylempään ja alempana jatkosarjaan.

FC Honka–HJK alkaa Tapiolan stadionilla sunnuntaina 20. syyskuuta kello 13.