Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tasapelien kierteeseen joutunut kotijoukkue saa vieraakseen FC Hakan

Jalkapallo: FC Hongalla edelleen vain yksi tappio.

FC Hongalle on tehty täällä kaudella Veikkausliigassa vähemmän maaleja kuin millekään muulle joukkueelle. Joukkue on kärjessä yhdessä muussakin tilastossa. Se on pelannut tasapelejä muita enemmän.

Joukkueella on takana 16 ottelua. Niissä omiin on mennyt yhdeksän maalia. Yhtä monta ottelua on päättynyt vain yhden pisteen antamaan tasapeliin.

Tappion FC Honka on kärsinyt vain yhden kerran. Sillä joukkue jakaa ykkössijan viime kauden mestarin kanssa.

Tämän viikon keskiviikkona espoolaisjoukkue pelasi Turussa 0–0 lukemiin päättyneen ottelun FC Interin kanssa. Viime sunnuntainen Tapiolan stadionille pelattu ottelu päättyi HJK:n kanssa samoihin lukemiin.

FC Hongalla on runkosarjassa jäljellä kuusi ottelua. Se on sarjassa 16 pelaamansa ottelun jälkeen neljäntenä 27 pisteellä. FC Interillä on 28 pistettä, mutta se on pelannut ottelun enemmän eli 17 ottelua.

Toisena on KuPS 34 pisteellä. Se on pelannut vasta 15 ottelua, mutta on jo 34 pisteessä. Kärjessä on HJK 35 pisteellä, mutta se on pelannut jo 17 ottelua.

Espoolaisjoukkueen matka HJK:n on nyt siten kahdeksan pistettä, joten joukkue tarvitsee voittoja jo runkosarjassa. Mieluiten voittojen pitäisi olla runsasmaalisia, jotta maaliero kasvaa nykyisestä plus yhdeksästä.

Toissakaudellakin FC Honka pelasi todella paljon tasapelejä. Silloin Veikkausliigan pronssi jäi hiuskarvan päähän. Himmeimpien mitalien saaja ratkesi maalierolla, joka oli KuPS:lla yhden maalin verran parempi.

Tuleva vieras FC Haka on sarjassa kymmenentenä 12 pisteellä. Sarjanousija on onnistunut voittamaan otteluistaan vain kaksi.

Se kohtasi kauden avauskierrokselle FC Hongan. Ottelun lopputulos oli tasapeli, 1–1.

FC Honka–FC Haka pelataan Tapiolan stadionilla sunnuntaina 27. syyskuuta kello 18.30 alkaen.