Kiekko-Espoolla viimeinen kotipeli ennen kolmen viikon taukoa – koronarajoitukset estävät sen jälkeen yleisön Metro-areenalla

Kiekko-Espoon ehtii pelata vielä yhden ottelun Mestiksessä ennen kuin tiukemmat koronarajoitukset tulevat voimaan ensi maanantaina.

Kiekko-Espoon Oy:n operatiivinen johtaja Antti Manninen vahvistaa, että Kiekko-Espoon ja TUTO:n lauantain ottelu pelataan alkuperäisen aikataulun mukaan.

– Tässä ottelussa käytännöt ja rajoitukset ovat samat kuin ennenkin. Kasvomaskia on käytettävä kaikkien muiden katsojien kuin alle 15-vuotiaiden, Manninen kertaa.

Hän ohjeistaa kaikkia lukemaan turvaohjeet Kiekko-Espoon nettisivuilta. Siellä muistutetaan esimerkiksi siitä, että lippu on suositeltavaa ostaa ennakkoon netistä.

– Jos henkilöllä on vähänkin oireita, toivomme hänen jäävän kotiin, Manninen vielä jatkaa.

Ensi viikon maanantaista eteenpäin Kiekko-Espoo ei pelaa kotipelejä Metro-areenalla kolmeen viikkoon.

Kolmen viikon ajalle osuvia vieraspelejä pelataan mutta uusina pelipäivinä, osa siirtyy ensi vuoden puolelle. Kaikkiaan pelipäivämuutoksia joukkueelle kertyy kuusi. Kaikille otteluille on jo löydetty uudet ajankohdat.

Kiekko-Espoo–TUTO pelataan lauantaina 21. marraskuuta Metro-areenalla kello 17 lähtien.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut