Yleisö ei pääse Susijengin EM-karsintaotteluihin Metro-areenalle

Pääkaupunkiseudun uudet yleisörajoitukset kieltävät yli 20 hengen yleisötapahtumien järjestämisen ensi maanantaista lähtien. Tämä vaikuttaa Metro-areenalla pelattaviin EM-karsintaotteluihin.

Vielä tähän päivään asti oli tieto, että rajoitettu yleisömäärä pääsee seuraamaan Susijengin otteluja. Nyt tilanne muuttunut ja Metro-areenalla pelattavat ottelut järjestetään ilman yleisöä.

Susijengi kohtaa EM-karsinnoissa Georgian lauantaina 28. marraskuuta ja Serbian seuraavana maanantaina.

Karsintakuplassa pelataan kaksi muutakin ottelua. Niihin ei alunperinkään myyty lippuja, koska ulkomailta ei olisi tulossa joukkueiden faneja.

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann arveli varhemmin viikolla, että ilman muuta kotiyleisö auttaisi joukkuetta.

Liiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kertoi ennen yleisörajoitusten tiukentamista, että Susijengin otteluihin voidaan terveys- ja turvallisuusmääräykset huomioiden ottaa noin 2 500 katsojaa. Hän muistutti kuitenkin, että tilanne saattaa muuttua.

Koronakoordinaatiotyiryhmän antoi uudet rajoitukset ja suositukset tänään perjantaina. Sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä rajoitetaan 20 henkeen pääkaupunkiseudulla

Yle näyttää Susijengin kotiottelut kanavillaan suorina lähetyksinä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut