Futsalin siirretty MM-karsinta joulukuussa

Golden Futsal Teamin Panu Autio ja Antti Koivumäki valmistautuvat taas MM-karsintojen viimeiseen otteluun. Autio on maajoukkueen kapteeni. Sirpa Repo

Miesten futsalin MM-jatkokarsinnan ratkaiseva toinen ottelu on saanut nyt kolmannen pelipäivänsä. Tämän hetken tietojen mukaan Suomen ja Serbian välinen ottelu pelataan keskiviikkona 9. joulukuuta. Pelipaikkana on Energia-areena Myyrmäessä.

Tälle syksylle siirretty ottelu piti pelata jo 10. marraskuuta. Se jouduttiin siirtämään Suomen viranomaisten asetettua molemmat joukkueet karanteeniin koronatapauksen takia.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on käynyt keskusteluja molempien maiden liittojen kanssa. Se on määrännyt ottelulle pelipäivän alkuperäisellä pelipaikalla Vantaalla.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Serbiassa päättyi kotijoukkueen 1–0-voittoon. Karsinnan viimeisen vaiheen voittaja ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella. Voittaja selviää ensi syksynä pelattavaan MM-lopputurnaukseen.

Ottelu pelataan UEFA:n voimassa olevien määräysten ja pääkaupunkiseutua koskevien rajoitusten mukaisesti ilman yleisöä.

Alunperin ottelut piti pelata viime keväänä pääsiäisen aikoihin.

Lokakuun alkupuolella Palloliitto tiedotti, että futsalin EM-karsinnat alkavat tämän vuoden joulukuussa. Otteluohjelman mukaan Suomen oli määrä aloittaa EM-kisapaikasta taistelu 9. joulukuuta kotiottelulla. Nyt tuona päivänä on tavoitteena pelata vielä MM-karsintaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut