Laajennus toi padelin Targa-areenalle

Grani Tenniksen toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy kertoo, että aika viime vaiheessa yksi tenniskenttä vaihtui kolmeksi padelkentäksi. Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Grani Tenniksen mailapeli- ja liikuntahallin laajennus on valmistunut. Seuran toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy on tyytyväinen, koska viitisen vuotta suunniteltu hanke on saatu päätökseen.

– Laajennus toi meille lisää kaksi tennis- ja kolme padelkenttää, pukuhuoneita, ison kerhohuoneen iltapäivätoimintaa varten, fysiikkavalmennustilan junioreille ja lobbyn, Lassooy esittelee.

Hankkeen kustannusarvio oli 3,2 miljoonaa. Loppujenlopuksi hinnaksi tuli 3,3 miljoonaa. Lassooy kiittelee urakoitsijaa kustannusarviossa ja aikataulussa pysymisestä.

Targa-areenan laajennuksen rakennustyöt alkoivat viime maaliskuussa.

– Aika viime metreillä suunnitelmamme muuttui. Kolmannen uuden tenniskentän sijaan meille tulikin kolme padelkenttää. Padel on uusi hittipeli.

– Taloudellisessakin mielessä on kannattavampaa rakentaa padelkenttiä. Niitä mahtuu kolme yhden tenniskentän paikalle, toiminnanjohtaja perustelee tehtyä ratkaisua.

Nyt hallissa voi pelata kaikkia mailapelejä. Padel täydentää se kirjon.

Viime keväänä halli oli kiinni kaksi kuukautta koronan iskettyä maahamme. Sen jälkeen kenttien käyttö on ollut Lassooyn mukaan todella vilkasta. Hän sanoo, että mailapelit koetaan turvallisiksi tänäkin aikana.

– Kaikki tennisvuorot on buukattu. Toiveemme on, että voisimme olla auki jatkossakin, jotta tänne pääsisi pelaamaan. Rajoitusten tiukennuttua olemme sulkeneet saunat ja suihkut.

Avajaisturnauksena piti joulukuussa pelata tämän vuoden yleiset SM-kilpailut. Ne kuitenkin siirrettiin ensi maaliskuulle.

Laajennusosan maantasossa on 75 parkkipaikka.

Hankkeelle saatiin opetus- ja kulttuuriministeriötä liikuntapaikkarakentamistukea 750 000 euroa.

Sekä Espoon että Kauniaisten kaupungeilta saatiin omavelkainen takaus 1,25 miljoonan euron lainoille. Vuonna 2009 valmistunut halli on Ymmerstassa Espoon puolella. Tontin kuitenkin omistaa Kauniainen.

Grani Tennis on yksi maamme suurimmista tennisseuroista. Siinä on noin 750 jäsentä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut