Kiekko-Espoolla runkosarjassa enää 12 ottelua – joukkue sarjassa toisena

Kiekko-Espoo jatkaa kauttaan sarjan kakkospaikalta. Yleisö ei pääse Metro-areenalle seuraamaan joukkueen otteita. Arkisto/Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Kiekko-Espoo ehti pelata vain 19 runkosarjan ottelua ennen kuin Mestiksen kausi keskeytettiin marraskuun lopulla. Tuolloin pidettiin taloudellisesti mahdottomana tilanteena pelata ilman lipputuloja.

Yli kaksi kuukautta jatkuneen pelitauon vuoksi Mestiksen pelisysteemiä on muutettu. Alunperin runkosarjaan osallistui 14 joukkuetta ja jokaiselle piti tulla 50 ottelua.

Kiekko-Espoo pelasi syksyllä vain välisarjalohkon joukkueita vastaan. Lohkon muodostivat tuolloin Koovee, Kiekko-Vantaa, Kiekko-Espoo, TUTO Hockey ja FPS.

Mestikseen jäi kauden jatkuessa vain 12 joukkuetta, kun SaPKo ja RoKi päättivät, etteivät jatka kauttaan. Nyt nämä jäljelle jääneet joukkueet on jaettu kahteen lohkoon.

Kiekko-Espoo pelaa lohkossa, jossa ovat kaikki syksyn välisarjassa kohdatut joukkueet ja sen lisäksi Peliitat. Nämä kaikki kohdataan kahteen kertaan. Lisäksi espoolaisjoukkue pelaa vielä yhden ottelun Kiekko-Vantaata ja Peliittoja vastaan.

Kiekko-Espoolla on siten jäljellä enää 12 runkosarjan ottelua.

Joukkue oli keskeytyshetkellä sarjassa toisena. Kun pelejä jatketaan, syksyllä saadut pisteet ja maalit jäävät voimaan.

Runkosarja on suunniteltu päättyväksi 20. maaliskuuta ellei koronatilanne aiheuta muutoksia. Pudotuspeleihin pääsee 10 joukkuetta.

Espoolaisjoukkueen kausi jatkuu tämän viikon perjantaina Turussa ja heti seuraavana päivänä Vantaalla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut