Espoon Hiihtoseuran nuorille SM-kultaa parisprintissä

Viime viikonloppuna Jyväskylässä järjestetyissä nuorten SM-hiihdoissa Espoon Hiihtoseuran (EHS) S ilva Kemppi ja Selene Rossi ylsivät kultaan parisprintissä. Siinä kumpikin hiihti kaksi kertaa 1,4 kilometriä.

Heidän voittonsa oli ylivoimainen N16-sarjassa. Espoolainen Rossi ja nurmijärveläinen Kemppi voittivat toiseksi tulleen joukkueen 16 sekunnilla. Parisprinttiin osallistui kaikkiaan 29 joukkuetta.

Mitalin toi myös M16-sarjassa hiihtänyt EHS:n kaksikko Heikki Sumanen ja Anton Packalen. Espoolainen Sumanen ja kirkkonummelainen Packalen saivat parisprintissä SM-hopeaa.

EHS:n Pinja Aaltonen ja Annu Virtanen sijoittuivat N18-sarjan parisprintissä neljänneksi. Pykälää alemmaksi sijoittui M18-sarjan spirttikaksikko Akseli Ojala ja Topias Kemppi.

Henkilökohtaisilla matkoilla parhaista EHS:n urheilijoiden sijoituksista vastasivat N17-sarjassa perinteisen hiihtotavan 10 kilometrillä hopealle hiihtänyt Kemppi ja neljänneksi sijoittunut Rossi 4.

N20-sarjassa Ida Haapala tuli SM-kisoissa pronssille perinteisen 15 kilometrillä. Samassa sarjassa Vilja Kauranen sijoittui kuudenneksi. Haapala edusti Suomea nuorten MM-kisoissa pari viikkoa sitten.

N18-sarjassa Aaltonen oli 10. ja M17-sarjassa kilpailleen Pyry Rissasen sijoitus oli seitsemäs. Näissäkin sarjoissa matkana oli 15 kilometriä perinteisellä.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut